En sida om...
Nr sedan 12/11 1997Skottland
Tillbaks
Första sidan
In english
In english
Den här sidan handlar om Skottland, ett land som på många sätt liknar Sverige. Här hittar du information om landet, men främst en massa bra länkar med saker som du aldrig ens visste att du borde veta om du ska åka dit. Och det borde du göra!
LÄNKAR
LÄNKAR
LÄNKAR
Läs om ögrupperna!
Shetlandsöarna
Orkneyöarna
Yttre hebriderna
Inre hebriderna
LandsfaktaHistoria
Mat/Dryck
Skottlands turistråd Besök Skottlands turistråd. Den riktiga turistbroschyren som ger dig den officiella anledningen till varför du egentligen borde åka till Skottland. Tips om boende, sevärdheter och annat bra!
Holiday NetEtt annat bra ställe för allmän information hittar du här. Kartor, restips och mycket annat nyttigt.
Berömda skottar förutom Sean Connery? Recept på en smaskig haggis? Bästa vandrarhemmet i Edinburgh? Finns hos About Scotland! Historia, kultur, nyheter, fotboll, golf och mycket mer! Kanske chatta med en skotte på Scotlandnet.
Eller varför inte läsa dagens tidning?
The Scotsman
En golfbana Golf Scotland talar om allt som är värt att veta om skottarnas nationalsport. Vilken bana är bäst om man är högerfotad och inte tål västvind?

En burk Skotska kökets bästa recept. Råd och tips om mat och dryck. Whisky Whiskyns väg från vatten till dricksglas presenteras av Scotchwhisky. ... och här får du veta var du bäst avnjuter skotska köket!
Taste of Scotland

Låt alla dina vänner tro att du varit i Skottland. Köp presenterna via nätet!
Made in Scotland
Att ta sig till Skottland
Sov och ät i 24 timmar så är du pigg när du kommer fram med Englandsbåten.
Scandinavian Seaways
ScotwebScotweb är ytterligare en sida med massvis av information om en mängd olika saker. Kiltar, säckpipor och hantverk. Historia, turism och miljöfrågor. Med mera, med mera...
Skotsk fotboll Allt om skotsk fotboll. Hur går det för Henke Larsson? Och vem är svensken i Dundee?
Scotland.org Slutligen; här fanns visserligen en hel del länkar, men vill du ha ännu fler så hittar du en lååång förteckning hos Scotland.org

En bra kaffelänk Uppåt!

Frågor, synpunkter, e-mail!

Skriv i gästboken
Läs i gästboken

Besök min tesida