Nyttigheter

Tillbaka Nyttigheter Spel & Tester Recept Gott och blandat

 

 

Vissa filer här är kopieringsskyddade! Är du en av mina kursdeltagare så kan du be mig om en kopia. Filer som är markerade med behöver ni programmet Acrobat reader för att läsa.

Olivolja. Specialarbete av Magnus Strömblad

Restaurangklassiker. Rätter som har en liten historia med sig.

Klassiska såser. En liten genomgång av grundsåserna med bisåser.

Kitchen confidential. Två avsnitt ur en bok som jag tycker ni bör läsa.
Litet kryddlexikon. Har jag glömt någon krydda (ej kryddblandningar) så tipsa mej. Adressen finns på Gott & blandatsidan
Konsten att hålla låda, eller diverse lunchlådor. av Lennart Hallgren.
Variera din potatis! En sammanställning av olika potatisvarianter.
Styckningsdetaljers användningsområde. Vilken styckningsdetalj använder man till vad.
Namn i och kring maträtter eller därför heter det så! av Lennart Hallgren
Specialkoster av Dietisten Eva Kullenberg
Matlagningsmetoder! En sammanfattning av de 7 metoder vi använder.