Om Sarah Mårskog Kläder Bärbar konst Scenkläder Utställning Inredningstextil TygerKontakta oss
Home Home
Slutet gott...allting gottVinnare i Melodifestivalen 2000
 


Scenkläder

"Scenkläder till bla. Roger Pontare och Stefan Sundström. Äkta material samlade från hela världen för kläder med patina och eget uttryck."

Personligt designade kläder till den som vill ha ett genuint uttryck i sin scenkostym. Jag designar mest etniskt inspirerade kläder, men har också gjort historisk och fantasibetonade kostymer. Jag använder mig bara av "genuint" material, allt från antikt siden, brokad och sammet till vargskinn, läder, fjädrar och ser till att en kostym har en patina som ger ett värdigt uttryck till galenskap.
Kläder i mer traditionellt snitt finns för de som trivs så!

År 2005 designade och tillverkade jag scenkostymerna för Roma Teater, en utomhus Shakespeareteater på Gotland. "Slutet gott allting gott" var en produktion som sågs av 20 000 besökare under sommarmånaderna. Tanken var att utforma en sagoproduktion. Kostymerna var inspirerade av illustrationer från ryska folksagor, från förra sekelskiftet. Fem månaders arbete gav det resultat som ni kan se på fotografierna.

 
   
   
    Roma teater, Gotland  
  Vänta på nedladdning av stor bild Vänta på nedladdning av stor bild Vänta på nedladdning av stor bild  
Vänta på nedladdning av stor bild Vänta på nedladdning av stor bild Vänta på nedladdning av stor bildDancingcolours, Sarah Larmour Mårskog, Pl. 3357 Skogsnäs, S-880 40 Ramsele, Sweden
Tel. 46+623+320 43 Fax. 46+623+320 49, E-mail:sarah@dancingcolours.com
© All rights reserved