Föräldralistans Länkar

Medlemmar
Sajter för föräldrar och barn
Vilande medlemmar
Vad är Föräldralistan?


Medlemmar

Här kan du hitta hemsidor som tillhör andra familjer på Föräldralistan

Eva Lahti
En familjesida med flera sidor som riktar sig mot småbarnsföräldrar. Läs i På Evas Lahtitud vad som rör sig i min hjärna för tillfället eller ta en titt i Gustavs fotoalbum.

EvaMarie Törnström
Här hittar du information om barn i bil, trafiksäkerhet, kontaktnätet Kvinnor på Väg och mycket, mycket mer. Inte minst EvaMarie själv och hela hennes familj inkluderande ankor, höns, kanin och en Pontiac GTO.

Ove & Annie Engström
Vi har givetvis bilder från Ultraljudet på vårt lilla underverk. Ove berättar om sina älskade Bonsaier och sina dataspel, och Annie tänker lägga in lite smarriga recept, lite tips på bra böcker osv. Tanken är att det även ska bli lite reseförslag som vi varit iväg på och annat som kan vara intressant! Mycket är dock under bearbetning, men "den som väntar på nåt gott....

Anna Ohlsson
Här hittar du lite info om mig och min familj, dikter skrivna av kvinnor, roliga historier, ordspråk, recept, länkar till mina vänner och annat, rim & ramsor, fotografier och så kan du ansöka om att vinna något av mina 3 priser. Välkommen!

Lars Gustavsson
Fungerar tyvärr än så länge bara i Microsoft Explorer

Catharina och Pär Ström
Här har vi lagt upp foton på familjen, ljudprover på det små underverken (barnen), berättelser från äventyr vi varit ute på (delvis illustrerade), lite allmän föräldrainformation, info om vårt yrkesområde - digitala medier - och en hel del annat! Välkommen på besök!

Eva-Carin Svensson
Min hemsida handlar om den holländska spetshundsrasen KEESHOND. Där finns bl a rasbeskrivning, uppfödarregister, info om skötsel, foton m m. (Jag har själv 2 stycken hundar av denna ras.)

Jesper Mårtenson & Lena Tingstam
En föräldrasite som vi kallar Föräldrakanalen

Kerstin Vidin
Välkommen till Kerstin och Anders sida, där du kan få veta mer om oss, våra barn, intressen och se hur vi ser ut. Vi bjuder på en blandat kompott av bl.a. recept, road racing, vikingar, pyssel, vår köp.och-sälj sida m.m.

Annika Malming
Här är en sida om familjen Malmling. Eftersom det är min första hemsida så kommer den att ändras lite snart.

Marlene Rindå
En sida för Dej som är intresserad av familj, barn, politik och resor. På min kontaktsida kan Du annonsera efter nya vänner eller läsa andras efterlysningar. Kul länkar till andra familjevänliga sidor. Välkommen hem till mej...

Marie
Min hemsida är ett första försök. Handlar om familjen, lite länkar för vuxna och barn! Foton kommer kanske senare!!

Camilla Sunesson
En sida med lite om mig och barna. Här finns foton, recept,länkar och lite bilder och lite dikter. Ständigt på utveckling till det bättre.

Annika Nivenstam
Personliga hemsidor om mig och min familj.

Marianne Stuxberg
Våra hemsidor handlar om våran familj, Vår ö Gotland, Visby Om en Gute säger? och Gotlandslänkar mm.

Susanne Nevelius
Jag berättar här om mitt estlandssvenska ursprung. Egenhändigt hopsnickrad bakgrundsgrafik finns också. Och självklart sidor om min stora familj och mina katter. Barnen har gjort egna sidor om sej själva dessutom. Välkomna!

Ingalill Ridemark
Än så länge handlar den mest om olika länkar och väldigt lite om min familj men det kommer.

Eva Hulsin
"Hulsan Värld" innehåller veckomatsedel, receptsamling, dikter, om familjen, Emmas sidor - dvs delar min värld återspeglar sej på min hemsida som är väldigt ny. Veckans matsedel försöker jag göra varje vecka och fler recept läggs in då och då. Välkommen!

Nina Garpenholm

Anna Hillerberg
Vår hemsida är ju rätt keff men där finns grönsakslänkar, litet om barnastma m m

Kajsa Bergman
Här får du veta mer om Kajsa, Molly och hunden Moa. Det finns också en del smarriga recept och lite historia om Finntorp i Nacka.

Marie Fyrby Andersson
Min hemsida ger tips, råd och inspiration till de som är eller funderar på att bli "hemmaförälder" Sidan tar även upp astma/allergi/infektionskänsliga barn. Jag har en del nyttiga men också roliga länkar.

Margita Tegnér
Min hemsida handlar om min familj. Mycket om mina barn, om infertilitet, förlossning och amning. Lite grann om min trädgård också.

Git Lindqvist
Här får du möta hela familjen Lindqvist, men allra mest lilleman - Joseph! Pappa Patrik delar med sig av golf och schack, medan mamma Git helst tänker på skolan!

Camilla Nilsson
Jag har en hemsida om min familj, stickning och lite annar smått & gott.

Sara Giertz
Sidan har jag gjort till min dotter Emma (född i Dec-97) och där kan man bl.a läsa hennes dagbok, förlossningsberättelse, länkar och lite annat smått och gott.

Lena Häggqvist
Jag har gjort en hemsida som än så länge är under uppbyggnad men den innehåller just nu lite tankar och ordspråk, dikter, en presentation av mig själv och en bild på mina barn.

Malin Jansson
Alexandras första hemsida.
Den här sidan är gjord av mig, åt min dotter Alexandra. Här kan du se hur hon växer, läsa hennes dagbok eller titta i hennes fotoalbum. Sidorna är under ständig uppbyggnad.

Ida Carlsson
Jag har lagt upp en hemsida åt min dotter Adéla. Det finns även info om mig och min sambo. Titta på bilder på oss och läs om förlossningen.

Maria Tingvall
Familjen Tingvalls hemsida handlar om våra barn, vårt hus, järnväg och kejsarsnitt.

Irene Goncalves
Min hemsida handlar just nu om min dotters mjölkallergi, men i en förlängning skaden handla om min trädgård, mina djur och om Skånes underbara natur också.

Kajsa Nordström
En glimt av Marocko
Min sida består än så länge bara av en reseberättelse från Marocko med några foton. Välkommen hit!

Tommy Lindholm
På sidan berättar vi lite om oss själva och våra intressen. Eftersom jag är en hängiven fotoamatör finns det ganska många egna bilder. Detta kan givetvis vara till nackdel ibland eftersom det kan ta ganska lång tid att ladda hem sidorna.

Lena Henriksson
Lenas sida - om att vara mamma, lapptäcken, böcker, min dagbok, graviditet, allmänbildande tester, rim och ramsor och en del annat. Här finns även pappa Rogers sida och Hildas sida.

Till början av sidan igen


Sajter för föräldrar och barn

Det finns även några sajter för föräldrar och barn som startats och drivs av medlemmar från vår lista:


föräldraNätet
En stor sajt som uppdateras dagligen med tips, frågespalt, debatter, tester mm.

Föräldrakanalen
En något mindre men väl så bra sajt som även har en bra chat där många av våra listmedlemmar tittar in på kvällarna. Drivs av Jesper Mårtensson och Lena Tingstam.

Mammaringen
Det här är en web-ring för mammor med egna hemsidor som drivs av Anna Ohlsson. Har du hittat en sida gjord av en medlemsmamma kan du lätt surfa vidare till andra mammor.

Livets under
Här har Annika Nivenstam samlat förlossningsberättelser skrivna av kvinnor i Sverige. Här finns även lästips, länkar och annat läsvärt för föräldrar eller blivande föräldrar.

Miniwebben
Ytterligare en web-ring som drivs av Anna Ohlsson. Den här vänder sig till barn mellan 0 och 10 år, och det är redan flera barn till oss på föräldralistan som är med i den här ringen.

Catharina Hansson är en flitig webmaster som är/har varit inblandad i följande två sajter:

SyberStarlet
Tidningen Starlet är nedlagd men som exredaktör vägrar jag låta den dö helt och låter den leva vidare i ganska välbesökt - om än uselt uppdaterad - syberversion.

Tivoli
Prisbelönt internationell barnsajt där barn kan spela spel, tävla och snacka med varandra. Man bör ha shockwave plug-in för att kunna ta del av allt på sajten.

AD-vitaminer
I samarbete med Primärvården, Göteborgs stad, har Eva Lahti gjort en informationssida om AD-vitaminer.

Nio månader
Maria Tingvall har gjort en mycket bra sida om det mesta man behöver veta när man är "i det välsignade tillståndet".

Kvinnor på Väg
EvaMarie Törnström är eldsjälen bakom detta ideella kontaktnät för alla som är intresserade av trafik i olika former.

Till början av sidan igen


Vilande medlemmar

Ibland räcker tiden inte riktigt till för allt man vill göra. Några av våra listkompisar har därför gått ur listan, men för att vi inte ska tappa kontakten helt och hållet finns de kvar bland våra länkar.


AnnaToss
Vår hemsida heter Universum. Den handlar om Anna & Peder, fyra barn, fyra kaniner, framtidsplaner som redan är historiska och lite annat...

Till början av sidan igen


Vad är Föräldralistan?

Föräldralistan är en mailinglista för föräldrar. Vi är ungefär 100 familjer anslutna för tillfället. Vill du veta mer om den kan du titta här. Där står också hur du ska göra för att gå med eller gå ur Föräldralistan. Är du medlem i Föräldralistan och vill finnas med bland våra länkar kan du skicka ett mail till Eva Lahti.

Till början av sidan igenFler länkar för föräldrar kan ni hitta bl.a. här

Mammaringen

Är det någon av länkarna som inte fungerar? Skicka då ett mail till mig så rättar jag till felet snarast.

Lilleby 29 mars 1999, Eva Lahti, lahti@swipnet.se


Startsidan
Familjen Lahti | Hans | Eva | Gustav
Våra vänner | Barn | Ljud | Bilar | Övrigt
Gästboken | Ringar | Föräldralistan | Loggbok