..: hon är inte död - hon bara ruvar på ett ägg :..

Jag har haft tre undulater i mitt (långa [tihi!]) liv. Bonnie, Bobbie SCindy. Det är så jag brukar räkna upp dem.
 Bobbie är död. Bob som han egentligen heter.
 Sindy stavar egentligen med c. Det är egentligen bara det att min kompis hamster - Sindy - stavade med s så jag tänkte då kan vi väl stava vår Sindy med s. Men det var inte så "snyggt" egentligen. Så nu stavar vi med c.

Äääh, nu tycker jag att vi tar historien från början.
En dag så åkte vi till ett ställe där det fanns massor av affärer. Där fanns även en Zoo-affär. Jag har alltid varit intressarad av djur så det var därför vi gick in. Vi såg att de hade undulater och började fundera på om vi inte också skulle köpa två söta undulater. Vi bestämde oss för att fundera en stund så vi gick runt i några andra affärer imellanåt.
 Vi gick länge och diskuterade "följderna" av att ha en undulat. Tillslut bestämde vi oss för att köpa två - ett par. Vi gick in och köpte dem och färden bar iväg hemmåt.
 Man fick dom i små papplådor i gult. På de stog det: "Bonnie". Man såg hur de tittade förvånade när vi åkte iväg. Jag hörde att det var någon som prasslade i den ena... och i den andra...
 Sen frågade pappa mig och mamma:
 - Vad ska vi döpa dem till?
 - Jag tycker att vi döper honan till Bonnie, det står ju så på paketet, sa mamma.
 - Jag tycker att vi döper hanen till Bob.

En annan somrig sommardag fick jag Cindy av mina kusiner. Hon kom inte in så fort i "gänget" utan det tog ett tag. Nu för tiden, när Bobbie inte lever, uppfattas hon som en arg krabat.

Det var historien om mina undulater.