Bengt Johansson

Vem är Bengt Johansson ?

Jo en mogen yngling, född 1943, jag bor i Södertälje och arbetar på företaget Bilia i samma stad.
Som den skärpte redan räknat ut är friidrott ett av mina intressen, alla bokhyllor, garderober och förråd är, till hustruns förtret, belamrade med 40 års ekorraktigt sparande av statistik-biblar, årslistor och friidrottslektyr från världens alla hörn. Till min stora lycka har jag inga anlag för dammalergi, så därför rotar jag ibland fram lite friidrottsgodis och publicerar det i den här formen.

För att inte bli betraktad som "en knepig typ" (om jag inte redan är det) har jag också en del andra, mera normala intressen. Resor är något som jag gärna ägnar mig åt, tyvärr sätter ekonomin ideligen käppar i hjulet för mina vildaste resplaner, (sponsorer sökes).

Ett annat intresse som jag förspillt min ungdom på är alla dessa plågsamma motionslopp, jag orkar inte ens prata om dom, klicka på MOTION om du är intresserad (varför skulle du vara det?)

Ett nytt intresse (transpirationsfritt) som jag börjat ägna mig åt är att "knåpa ihop" HTML-sidor på internet. Gammal man gör så gott han kan, blir det inte så bra alla gånger kan jag ju alltid skylla på att inlärningsfasen är oerhört långsam efter att har passerat de 50.


Bengt Johansson

BLINKLINJE.GIF

besökare sedan 19 december 1998.