Projekt Home Bilder Folkslag Fotoalbum Kaffe Länkar Mari Ordspråk Projekt Recept Sångtexter Skämt

 

 

MONEY.gif (30469 bytes)Tjäna pengar 98!!MONEY.gif (30469 bytes)

 

Vi är konsulenter för ett stort internationellt företag. Detta innebär att vi vidarebefordrar företagets produkter till våra egna kunder genom direktförsäljning.

Produkterna består av parfymer, after-shave, kosmetika, smycken, hud- & hårvård samt presentartiklar inom skönhet & mode. Detta är produkter som de flesta använder varje dag vilket betyder att man som konsulent har ett brett underlag med potentiella kunder att arbeta med.

Vi har även professionella produktkataloger och prover på alla parfymer & de flesta av hudvårdsserierna till hjälp i vår verksamhet.   Möjligheten att investera i en väska med hela kosmetikasortimentet och en väska med hudvårdsprodukterna finns för den som vill.

Många olika människor jobbar inom detta företag. Det behövs ingen utbildning, detta ger VI dig under tiden som du startar upp din verksamhet som konsulent. Du kan själv välja hur mycket eller lite tid du vill lägga ner på din verksamhet, du blir med andra ord din egen chef.

Om du bygger en egen organisation av konsulenter, d.v.s. sponsrar in nya konsulenter som du hjälper in i verksamheten, och har en viss egenomsättning varje månad, tjänar du pengar enligt företagets förträffliga bonussystem. Detta är utformat så att den som jobbar mest också är den som tjänar mest.

Utöver detta tjänar du 30% på allt du säljer genom att du som konsulent har 30% rabatt på katalogpriserna.

Vi ser fram emot att få presentera företagets affärsidé närmare och att därefter samarbeta med dig.

 

Verkar detta intressant?

Vill du veta mer?

Känner du någon som är intresserad?

 

 

Maila då till oss här nere .

3DEMAIL.gif (25156 bytes)

Back Next

Last modified: november 24, 1998