Välkommen Home Bilder Folkslag Fotoalbum Kaffe Länkar Mari Ordspråk Projekt Recept Sångtexter Skämt

 

Hej och välkommen till min hemsida.

Jag heter Marjan och är väldigt glad för att du har hittat hit. Här kan du läsa om folkslag och om hur dem fungerar.
Jag ville skriva om detta så att man förstår invandrarna bättre, förhoppnings vis.

Har du råkat ut för nåt som heter Netbus och har ingen kontroll över t ex din hårddisk eller att din cd-rom lucka öppnas lite när den vill? Gå i så fall till "länkar", där kan du klicka på Netbus och du kommer till deras sajt så hjälper dem dig. Där står vad du kan göra för att förhindra intrång i din hårddisk.

Vidare har jag och min flickvän ett litet projekt som vi håller på med. Det kallas för multi level marketing. Vi är konsulenter för ett stort internationellt företag som säljer parfym, kosmetika, hud- och hårvård samt smycken. Mer om det här.

 

Här, liksom på min förra hemsida, har jag länkar som leder lite här och var. Speciella är länkarna till min flickväns pappa och hennes bror...Sen har jag en länk som går till min kompis, Stefan, som är svag för delfiner.(!)

Nåt som är nytt är att jag har med lite bakgrundsbilder att ladda ner. Dessa har jag själv hämtat från en sharewaresida, så det är lungt att ladda hem dessa. Jag har även en sida om kaffets historia, om hur den kom till Sverige.

Brukar du sjunga utan att kunna texten så bra? Nu är det  ingen fara längre. Här finns sångtexter som du kan kopiera om du vill. Sen är det bara att sätta sig ner och sjunga så det dallrar om fönsterrutorna.

Vill du imponera på någon med mer eller mindre dumma ordspråk så kan du göra det här . Det är norska sådana och är garanterat skrattretande. Och räcker inte det kan du klicka på skämt och få dig ett gott skratt.

Är du mattokig, så finns här recept på några måltider,  lättare rätter och dyl.

Jag hoppas att du får mycket nöje och finner vad du behöver. Annars kan du  alltid maila mig.

3DEMAIL.gif (25156 bytes)

  Next

Last modified: november 25, 1998