AGMA Forntid & Äventyr med Destination Höga Kusten

DENNA HEMSIDA ÄR SKAPAD AV

AGNE SÄTERBERG

info@destinationhogakusten.com

STÄNDIGT UPPDATERAD

2009

Textruta: Startsida
Textruta: Historia
Textruta: Övernattning
Textruta: Gästabud
Textruta: Länkar
Textruta: Skolprogram
Textruta: Projekt
Textruta: På gång
Textruta: Bygdespel
Textruta: Arkeologi
Textruta: Konferenser
Textruta: Vinter Marknad
Textruta: Bröllop
Textruta: Trehövdingating... 
Textruta: Om oss Agne & Maria

April 2009 blir vår sista månad som vi kommer att bedriva aktiviteter på Gene fornby. Vi vill nu tacka alla som besökt och jobbat med oss under alla dom år vi jobbat här. Denna hemsida kommer framöver att beskriva den verksamhet vi  bedrivit på Gene fornby, och under varje länk ni hittar här till vänster kommer vi att förklara länktexten utifrån våra erfarenheter, både positivt och negativt. För er som vill veta sanningen om på Gene fornby, och ni som kanske har jobbat här och har trevliga minnen som ni vill återuppliva ska absolut besöka denna webbsida i framtiden. Sök dåwww.genefornby.se.

 

En blogg har öppnats där alla kan gå in och skriva om sina minnen på Gene fornby. Gene fornby bloggen

 

Hövding Harald och fru Isgerd har nu flyttat till Nordingrå, Hjärtat av Världsarvet Höga Kusten, där vi driver anläggningen Lappudden som är en mycket spännande, vacker och annorlunda anläggning med sin historiska bakgrund som samisk boplats och jordbruk.

 

Anläggningen ligger i ett naturskönt område på en vacker udde vid Vågsfjärdens strand omgiven av vatten, skogklädda öar, höga berg och djupa dalar.

 

Lappudden är en idealisk plats för friluftsliv, fiske, trolling, rekreation, personalträffar, skolor, kurser och konferenser. Här kan ni fira personliga födelsedagsfester, bröllopsfester eller andra högtider. Våra populära skolprogram med forntida inriktning kommer vi att fortsätta med på Lappudden, där vi även arrangerar program med friluftsliv som tema.

 

Vid anläggningen finns:

Stugor & rum, kafé, konferenslokal, festlokal, vigselplats utomhus, Höga Kusten leden, egen badplats, grillplats, båtar, kajaker, kanoter, cyklar, vildmarksbad, bastu och en underbar natur.

 

Sommaren 2009 kommer vi att börja med forntida aktiviteter för barn på Lappudden, ni hittar mer information på www.lappudden.se.

 

Vi hälsar alla välkomna till Lappudden

Agne Säterberg & Maria Blomster

 

Information och bokning

AGMA Forntid & Äventyr AB

info@destinationhogakusten.com

 070-286 43 05 eller 070-625 07 83

www.lappudden.se

Textruta: Fotogalleri
Textruta: Fotoexkursion