Golden page

Djurhörnans Startsida/innehåll

Marsvinshuset

Kaninhörnan

Hamsterhörnan

Hundkojan

Foto © Charlotte Eklund

Kul att ni tassar förbi!

Jag är en golden retriever pojke, som för det mesta är mattes kelgris. På bilden ovan är jag bara 12 veckor, och matte tyckte jag skulle bada för första gången. Det var en varm sommardag i juli, och detta väckte ett helt nytt intresse till liv inom mig. Vad kan vara härligare än vatten??? Bada i havet, i vattenpölar, lerpölar, lerdiken, snöslask - ja, det är det roligaste som finns!!!! (Men matte är inte lika förtjust i det, tråkigt nog...)

Ibland måste man också hitta på små bus för att liva upp dagen, det är vi goldens bra på. Lite finurliga är vi allt. Vad det är för några bus berättar jag inte här, det kan du läsa mer om på sidan om mig själv. Och vill du se mer av mig, då kan du titta in i mitt fotoalbum där det finns blandade foto från min uppväxt.

Jag har hunnit bli 6 år nu. Jag har blivit en riktigt stilig golden, eller hur?

Här hemma finns en massa andra djur också. Marsvin, kaniner och det nyaste tillskottet är en Birmakatt. Jag gillar andra djur, och vi kommer bra överrens allihop.
Vad ska jag berätta om mer? Jo, jag har jag varit hos en "djurtolk"! En som kan prata med djur och översätta så även matte/husse förstår. Matte tyckte det var jätteintressant. Vad hon fick veta har jag inte skrivit om på dessa sidor. Men vem vet, jag kanske skriver om det en dag....

Min sida....

På min sida har jag samlat ihop diverse intressanta saker om tex aktivering, lydnadsträning, ohyra osv. Och så hittar du en sida med tips på presenter och godis, om det ska vara lite extra festligt!

Här finns även ett enkelt intelligenstest för hundar. Prova på det! Man kan använda det även som "lek". Jag har provat det, och det är superkul!

Du kan också skicka vykort via internet till dina vänner. Vykortssidan, E-mailklubben, länkar, gästbok, m.m. hittar du på djurhörnans första sida.

Varsågod att surfa runt!

Ser du inte ramen med länkar här till vänster? Klicka då här!

Och ifall du har lust får du gärna höra av dig till mig eller min matte (som hjälper mig med sidorna...)


E-MAIL

Om du gillar min hemsida (Djurhörnan där Freddies Hundkoja ingår) kan du rösta på sidan genom att klicka på rutan här nedan:

RÖSTA

Besökare sen 15 augusti 1998:


Jag har fått ett foto inskickat från en av mina "besökare"!

Här ser ni lilla Zeus när han var 11 veckor. Visst är han väl gullig! Och med bus i blicken! Detta fina fotot har jag fått skickat från Zeus ägare Jeanette Jönsson, och jag tyckte det var så gulligt så jag ville visa upp det för alla er andra också. Jättekul att få foto på andra hundar!


En award till min sida....

Jag har fått en award från en matte som gillade min sida. Hon har både en Golden och en Labrador. Tänk om här också kunde flytta in en kompis till mig, kanske ett "låtsassyskon" som jag kunde leka med! Jag skickar varma slickar till er, Castor och Jessy!