E-mail klubben är en brevvänsklubb!

Här kan du få kontakt med andra djurintresserade, och det är helt gratis. (Obs! Köpes och säljes-annonser är inte tillåtna).

Klicka på någon av länkarna ovan så hittar du MASSOR med brevvänns-annonser. Allihop vill jättegärna ha e-mail brevvänner!!! Välj ut någon/några du vill skriva till och klicka på deras e-mail adress (den blåa texten) för att skicka brev till dem. (Om du inte ser menyn ovan kan du klicka här)

SKÄRPNING!!!!!
Det förekommer att några skriver in annonser där ni uppger er vara någon annan. Det förekommer också att några skickar otrevliga e-mail till andra. Lägg av med detta!!!! Det är ingen som tycker det är kul.
Ni som drabbas av detta... Skicka in tips till mig vad personerna heter och deras e-mail adress Ni kan maila mig på adressen
djur.just.nu@swipnet.se

* Vill du bli struken från listan? Hör av dig till mig på e-mail djur.just.nu@swipnet.se .

(OBS! Om du får problem med t ex att otrevliga e-mail skickas till dig, vill jag att du genast kontaktar mig! Sådant får absolut inte förekomma! Skulle något sådant inträffa dig, kontakta genast mig på e-mail: djur.just.nu@swipnet.se. Och skicka gärna med en kopia på breven!)

Tillbaka till Djurhörnan