Uppdaterad
2000-09-21
Tid 23:20Senast uppdaterade sidor är:

9/9-00

Lokala

13/8-00

Lokala
Utrikes
Ris & Ros
S
port
Ordet Fritt
100 Dagar

Inrikes

12/8-00

Lokala

11/8-00

Regionala
Inrikes
Ordet Fritt
Kokbok
Lokala

7/6-00

Konstskola

6/6-00

Sex
Livecams
Bilder
Lokala
Sport

5/6-00

Ordet Fritt
Lokala
Sport

31/5-00

Interaktiv
Regionala
Lokala
Utrikes

25/5-00

Interaktiv
Kontakten
Sport
Ris & Ros

24/5-00

Ordet Fritt
Interaktiv
Fyndet

23/5-00

Lokala
Länkar

20/5-00

Ordet Fritt
Interaktiv Story
Inrikes

 

18/5-00

Lokala
Inrikes
Regionala
Utrikes

17/5-00

Interaktiv
Vädret
Inrikes

16/5-00

Lokala
Ordet Fritt

15/5-00

Inrikes
Sex
Utrikes
Vädret
Fyndet
Info
Ordet fritt
Lokala

14/5-00

Lokala
Sport
Regionala 

 


 

onUnload="goAway()"

Till minne av min Far, Sune Peterson

Av Roger Pettersson


Männen som skapade Hedemora
 
Hedemora Times kan som första tidning i Sverige presentera de män som en gång var med och skapade Hedemora. Männens namn finns sedan tidigare tryckta på en redan klassisk t-shirt och nu är det dags att göra dem berömda även på nätet.
 
ha en bra dag  / Jocke

Ny Tävling

Rösta fram Hedemoras kåtaste kille, du kan vinna en date med ingen mindre än Olov O.


Dennis J är boven bakom fiskdöden. Vid en båtresa upp till Husby råkade han doppa sitt nysprayade huvud i älven. Detta medförde att flera ton gamla lager av hårspray lossnade och slog ut fisklivet ända ner till Medelhavet. Först misstänktes Olov O ligga bakom dådet då han är en känd missbrukare av hårspray, men han hade alibi då det visade sig att flera 13 åriga tjejer kom ihåg honom från skoldiscot samma dag.

Redaktionen


Vi ber alla personer som känner sig utsatta om ursäkt, förutom de boende i Långshyttan, Vikmanshyttan, P. Gunnarsson, Polling, Dennis, Olov, Paavo, Kympa, Pia mfl. Hmm det verkar som om det inte blir någon kvar att be om ursäkt, så vi skiter i det.

Redaktionen


Hallå hallå, vill verkligen komma med en sann upprättelse över de falska anklagelser som regnar över Dennis i samband med Pinnens bröllop. För det första så var han inte alls så full utan bara trött. För det andra - på direkt fråga om han hade ringt så svarade han sanningsenligt JA för det hade han gjort (försökt)  Hade han fått frågan om han hade PRATAT  med fader Vem så hade han sanningsenligt svarat NEJ.  Men DEN  frågan fick han aldrig av sina osnutna bröder.  Att han sedan åt frukost i kostym på speedwaybanan äger sin riktighet och jag kan väl medge att han var lite felplacerad där, men vad gör det när han är en man i sina bästa år.


Sign.:  Fy va taskigt, med två mot en.

Kommentar från redaktionen: Är det du själv som har skrivit detta Dennis?????


Nya kokboken äntligen på Internet. Läs mer här.


Ny Livecamera

Här har ni en Livecamera från Långshyttan, den är igång dygnet runt.


Massor av nya inrikesnyheter


Kraftig nedrustning att vänta, Se Inrikes


Kaos i Avesta? Läs mer på våra Regionala sidor.


Testa dig själv

Här följer världens lättaste prov? Ni borde få alla rätt.

1. Hur länge varade det 100-åriga kriget?
2. Vilket land tillverkar Panama-hattar?
3. Av vilket djur tillverkas kattgutt (tråd tillverkad av tarmar)?
4. Vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?
5. Vad tillverkar man kamelhårsborstar av?
6. Vilket djur har man döpt Kanarieöarna efter?
7. Vad var kung George VI:s förnamn?
8. Hur många ben har en tusenfoting?
9. Varifrån kommer kinesiska krusbär?
10. Hur länge varade 30-åriga kriget?

Svaren hittar du här

R. Pettersson HT


Ny bil

Trafiksäkerhetsverket gick idag ut med en varning till de boende i Hedemora, man informerade befolkningen att P. Olling numera färdas i en Volvo 340. Vid upptäckt av nämnda bil så uppmanas befolkningen att genast söka skydd.

L. Andersson HT


Fiskdöden har spridit sig till Danmark.


Fiskdöden har spritt sig till Gävlebukten, vad ligger bakom skandalen?

Rösta på den Hedemorabo som du skulle villa se i Femmans "100 Dagar"

Rösta här

Se vilka förslag som har blivit inskickade


"Äntligen är sommaren slut, nu kan vi återigen få läsa HT". Så lyder några av breven som har kommit till redaktionen. Nu uppdaterar vi sidan som vanligt.

Redaktionen

Olov O visar allt


P. Ollings nya karriär, Läs mer på Sporten


Krögare hotad av Maffian, se våra inrikesnyheter


Tjena!

 
Har hittat en bild där aktörerna dels väcker homofoben inom en och dels är misstänkt lika de båda hedemoraborna Keras och Tony Eklund (fast det ÄR naturligtvis inte de som figurerar på bilden).
 

 


Till minne av
Sune "Kubben" Peterson

Av Lennart Andersson


Avfolkningsproblematiken
 
Befolkningenmängden minskar i kommunen och politiker är oroliga, men Hedemora Times kan nu som första tidning rapportera om orsakerna till denna till synes oroväckande utveckling. Det handlar inte om avbefolkning i ordet rätta bemärkelse, och det har inte med kommunens nöjesutbud eller det faktum att vi har Långshyttan inom gränserna att göra. Det är helt enkelt så att Hedemora är en enda stor doku-såpa. Hedemora Times har redan avslöjat några av de livekameror som finns uppsatta, men som inte på långa vägar är alla. HT har varit i kontakt med Hedemora Bostäders kameraansvarig Rant Rolfamäki, som utlovar kameror i samtilga lägenheter i staden, och sotare har lejts för att montera kameror i villor. Sotaren Penther Gnuggarsson har bl.a. varit ansvarig för de kameror som sitter placerade under knähöjd.
 
Undertecknad har nu tröttnat på detta smussel med själva tävlingen, och kan nu säga till alla att anledningen till att jag flyttat från Hedemora är helt enkelt att jag blev utröstad. Det var inte fråga om att jag var något hot mot andra deltagare om slutsegern eller liknande, utan att de helt enkelt tröttnat på att jag aldrig hjälpte till med städningen av stadens gator, diskning på fik o.s.v. Jag ansågs dessutom inte vara någon tillgång för gruppen i olika tävlingar mot andra kommuner och jag deltog inte i olika upptäcksfärder, så kallade "Hytte-safarin", där man besökte urinvånarna i olika hålor runt om i kommunen. Jag tycker själv att det är tråkigt och har en negativ inverkan på spänningen i tävlingen när Hjolf Urt lyckats manipulera medtävlare att hjälpa honom att rösta bort personer som han inte tycker om. Jag kan nu säga till alla läsare att den mannen är farlig. Gå inte i närheten av honom. Ge honom inga Kiwiträd. Döp inga ungar efter honom. Han har en utvecklingsstörd katt i hemmet.
 
Nu är dock inte ensam om denna förnedrande behandling. Se på Muffens tidiga sorti ur tävlingen, visserligen helt välförtjänt eftersom han inte tillförde kommunen någonting över huvud taget, men ändå. Sniger Robb, Kignus Mahlström, Ahan Jolmqvist, listan kan göras lång på personer som tvingats ut ur staden.
 
Som om detta nu inte vore nog så finns det tävlande som har röstats bort, men som kommit tillbaka senare, och som nu är med och slåss om slutsegern. Jag tänker närmast på Joniel Dansson, som helt plötsligt satt med en tvåa på Åsgatan och ansåg sig tillhöra tävlingen, trots att Svensk Adressändring har klara bevis på flera adresser i 023-området.
 
Det är dock med glädje man kan se vilka idoga försök som gjorts att få bort tävlande från kommunen. Från sommaren kan exempel plockas:
 
* Elf "Unnen" Piriksson berövades alla kontanter och kastades på ett tåg söderut.
* Brörk Jeddén försökte man få gripen för förargelseväckande beteende och därmed inlåst på Säters för en uppvisning iklädd baddräkt under Avestakarnevalen.
* Peger Rottersson lockade man med kvinnlig fägring utanför stadstullarna, farligt nära kommungränsen till Avesta, men dock inte ända över.
 
Ni har nu i Hedemora Times chansen att rösta bort den person ni tycker tillför staden allra minst, eller den person som ni tycker det ska bli skönast att bli av med. Jag passar även på att be er agera som medmänniskor och inte lägga alltför många röster på Dennis, han har det tungt som han har det.
 
J. Jonsson HT

Rösta här

 
Skandal I Hedemora Centrum!!!
 
En präktig skandal upptäcktes på förmiddagen vid ett fik i centrala Hedemora.
Den där kända mobiltelefon motståndaren Olov O. ,tidigare ordförande i HMTA (hata mobiltelefon användare),
stegade in på fiket. Lade helt oberörd upp en mobiltelefon på bordet framför sig.
Han protesterade inte ens mot att det verkligen var sin egen.
Utan började genast dela ut sitt nr. till höger,vänster,Öster och IFK Sundsvall.
 
Vi på redaktionen vill varna allmänheten mot detta missbruk,tag ej emot nummer av denna man!!!
Olov har som vanligt en baktanke med detta.Han får nämligen ert nr.om ni ringer.
Ni kan även få uppleva ett otäckt språk när han svarar,inte finska men ändå ett ovårdat och inhumant grymtande.
 
Vi skall försöka upprätta kontakt med den sista HMTA medlemmen P.Aavo,även om detta blir väldigt svårt.
 
Fril.journ. Elte K.
Tekniskaroteln

Exakt klockan tolv kolon tretton Söndagen den trettonde i åttonde år tvåtusen kommatecken kom Södrans utsände reporter Erik Hedenhös till redaktionen och gjorde en väldigt utförlig intervju med oss som varade i cirka trettiosju minuter och arton komma tre sekunder punkt Läs mer om detta i Södran punkt


Tänkvärt som jag läste i Gefle Dagblad.

* Fader vår i den engelska versionen innehåller 56 ord.
* Tio Guds bud har 297 ord och den amerikanska
oavhängighetsförklaringen 300 ord.
* Den engelska versionen av Gemensamma marknadens direktiv för import
av ankägg kräver faktiskt 26 911 ord.

R. Pettersson HT


Ny skylt

I rondellen vid R70 i Hedemora så har vägverket satt upp en ny skylt, denna nya skylt skall göra så att vi kan undvika obehagliga upplevelser. Se skylten

L. Andersson HT


Brandmän i farten

Hedemoras räddningskår demonstrerade i helgen hur man genomför en säker grillning i hemmet, B. Oberg och L. Ollo ville gärna vara med på bild. Se bilden


Mjölk problem

På Milko så har man den senaste tiden fått allt sämre kvalité på mjölken, Milko vill ha hjälp med att lösa problemet. Om du ser något fel på bilden från Milkos livecamera så hör av dig till Milko. Se Livecameran

L. Andersson HT


 

Topp100 - rösta på migStöd Hedemora Times genom att besöka våran sponsor


Olov O dömd för olaga vapen innehav.Mark TFE55

Premiärpris!

6-huvuds stereovideo till kanonpris. Har bl.a. Long Play, Show view, 2 x scart och NTSC-uppspelning.
Rek. pris 2.200:-
1.495:-

 

Mobiltelefonskal
Många nya läckra skal till Nokia 8210, 3210 och 5110 på vår avdelning för mobiltelefonskal!
Rek. pris 150:-
99:-

Dennis J saboterar Dalälven??
Vår reporter R. Pettersson kommer snart med en ny rapport om denna buse.


Skapa konst med datorn. Lär dig göra det steg för steg med L. Andersson från HT.


Kaos på Brunnsjöberget


Ny sida med bilder från Hedemora.


Nu är rapporten om Dennis här, läs allt om skandalen på Lokala nyheterna


Noice kommer till Hedemora på Daldansen, Läs deras omskrivna "En kväll i tunnelbanan" gjord för att passa Hedemora publiken. Läs texten nu


Vi på HT ber Systembolags Pia om ursäkt för det obehag vi utsatt henne för. Läs mer på Lokala sidorna 


Skolan i Hedemora får kritik, Se Ordet Fritt


Våran länksida har börjat så smått, har du en favorit du vill delge oss? Se vår Län ksida


Stor uppdatering av våra Utrikesnyheter


Stor uppdatering av våra Regionala sidor


FBI och CIA i Hedemora, se våra Lokala nyheter


Nyheter i Drakbåtsfestivalen, se Lokala


Det har nu framkommit nya uppgifter angående Dennis mastodontfylla. Se Lokala


Märkligt fynd på Nordpolen, se Utrikes


Flytt av Långshyttan? Se våra lokala nyheter


Sotare hotade familj, läs mer om detta på våra lokala nyheter


Dennis J. i dommarskandal, läs mer på sportsidan


Brand i Ulfshyttan

En häftig rökutveckling vid Ulfshyttans behandlingshem gjorde att Räddningstjänsten larmades till platsen. Personalen på behandlingshemmet kunde själva släcka branden. Räddningstjänstens mannar konstaterade att många personer var påtända, vilket i sin tur kanske var anledningen till rökutvecklingen.

L. Andersson HT 


 Besök Gunthers Rekordbok och läs om rekorden du inte trodde fanns.


Ny skyltning till Vikmanshyttan, se skylten


KLICKA INTE HÄR


Kolla in Marias nya Livecam.


Har Dennis varit i Polen???? Se våra Utrikesnyheter


Varning från TSV


Olov O visar allt


P. Ollings nya karriär, Läs mer på Sporten


Krögare hotad av Maffian, se våra inrikesnyheter

 

 

Då detta är påhittade nyheter som är skrivna för att roa läsaren, så skall denna sida ej förväxlas med en riktig nyhetssida. Vi kan ej hållas ansvariga om så sker, och kommer ej att ersätta den drabbade. denna sida läses på egen risk. Vi tycker helt enkelt att det händer för lite i Hedemora, därför hittar vi på saker som borde ha hänt i Hedemora. I Hedemora så är det många folk som tror sig vara med i nyheterna vi skriver, men det är helt fel. Vi hittar bara på olika namn, och om något namn går att förknippa med en person, så är det bara en olycklig omständighet. I hedemora så är det bra, hedemora lever upp till sitt rykte som motorstad. i hedemora kan man se fotboll, hockey, innebandy, livesex, nakna brudar, porriga brudar, pubar, snyggingar, amatörer, vi har till exempel IFK hedemora, HSK, IBF Hedemora, Många sysslar med orientering, skidåkning, fågelskådning mm. Detta är ej en sida för dig som gillar porr, sex, analsex, stora bröst, fittor, fitta, kuk, gruppsex, bilder, porrbilder, porrfilmer, suga, knulla, samlag, cumshots, pamela anderson, fröken sverige, melodifestivalen, aftonbladet, expressen, warez, appz, serials, serialz, spel och annat som vi inte har här. Billiga varor hittar du inte heller, inte heller sexartiklar, men du kanske inte är ute efter sådant, utan du gillar mera våran humor om hedemora, dalarna, leksand, avesta, borlänge, falun, rättvik, orsa, mora, vansbro, älvdalen, sverige, norge, finland, danmark, i danmark så har dom billig öl, billiga horor, live sex mm, men det har inte vi.