Bli medlem

Styrelsen -98  

Aktiviteter

 

Korpen Flyger

Adress  
Presentation av klubben


Munin heter islandshästföreningen i Härjedalen där jag är verksam som sekreterare. Vi har varit verksamma sen 1/11 -96 och har för närvarande 64 medlemmar. Vi har som mål att bedriva kursverksamhet och att njuta av livet tillsammans med våra hästar. Vi tycker även att det vore trevligt om medlemmar i andra klubbar och övriga hästfantaster, som skulle vilja pröva på att rida i fjällen,tar med sig hästen och kom och hälsade på oss. Läs mer här.

Vi har en tidning som i brist på bättre förslag heter "Infobladet" som hittills kommit ut med två nummer.
Är du intresserad av att bli medlem i vår förening så kan du antingen anmäla intresse via E-post eller betala in avgiften på Pg.6028083-1.
Medemsavgiften är för;
Senior

320:-

Junior

180:-

Familjemedlem

50:-

Stödmedlem

100:-

Minior

10:-


Skriv namn, adress och medlemskategori på inbetalningskortet.
Presentation av styrelsen.

Ordförande; Ann Lorentsson äger Vemdalens Islandshästar tillsammans med sin man Anders Kråik och bedriver turridning både i Vemdalen och i Tjallingen i närheten av Storulvån. Hon bedriver dessutom egen kursverksamhet och ridskola och är utbildad B-instruktör på islandshäst. Ann har också en ridsportbutik på Floda Gård, så ifall ni behöver något så hör av er till henne. På Floda Gård finns också vandrahem där ni kan bo om ni vill hälsa på.

Sekreterare; Bosse Nelander är islandhästentusiast som de flesta av er och har en häst sen tre år tillbaks. Har jobbat några somrar hos Magnus. Trivs bäst på fjället med hästen eller framför datorn. Jag jobbar på Grafiska Huset i Funäsdalen och på fritiden ägnar jag mig åt att föra in Munin på Internet.

Kassör; Titti Fjällgren har en häst som heter Stigandi men kallas för Turbo för sina egenskaper. Hon rider fort. Har alldeles nyligen fått en dotter vid namn Julia och har därför haft uppehåll i sin ridning men är nu tillbaka på hästryggen. är barnledig från sitt jobb på Grafiska Huset i Funäsdalen.

Ledamot; Anders Sundqvist äger Värdshuset Orren där han bedriver diverse verksamheter som innefattar islandshästen. Han har ett veritabelt Noaks ark på gården med 2 islandshästar, 1 föl, 1 åsna, 1 shetlandsponny, 1 nordsvensk, 8 får, 2 getter, 3 fåglar och 1 hund.

Ledamot; Åsa Ulfsdotter-Levin är utbildad hovslagare som vid sidan av sitt hovslageri jobbar åt Ann i Vemdalen. Red sin första tävling i somras och vill gärna i år ha med sig fler klubbmedlemmar som vill tävla.

Suppleant; Liselotte Norberg är junioren i styrelsen. Hon går i åttonde klass i Funäsdalens skola och har denna vinter lånat sin första islandshäst på foder. Hon har också en katt.

Suppleant; Annika Korsby bor i Lofsdalenoch är ännu en entusiast som äger 2 islandshästar. Hon har 2 barn och jobbar inom restaurangbranschen.

Adress:
Munin
c/o Bosse Nelander
Box 113
840 97 Bruksvallarna

E-post: bosse.nelander@swipnet.se

Tillbaks till början av sidan