...som sajten har fått. Jag tackar till er alla som har uppmärksammat sajten!Bubble Bobble sajten kom på andra platsen i GP-Attityds hemsidetävling. (som pågår varje onsdag) Vilket är väldigt roligt! De har skrivit detta här:

"Bubble Bobble - Helena Hultén tar sig in på listan för andra gången - och får en tröja för bedriften. Hennes nya verk är en snygg och lättnavigerad sida med tips och trix för det klassiska arkadspelet Bubble Bobbles alla varianter. Tävlingsjuryn blev våldsamt nostalgisk."
 
 

Bubble Bobble sajten blev novembers månads spelsajt i Spelsitens tävling "månadens spelsajt", vilket förstås är väldigt roligt! :-) De på spelsiten har skrivit det här om sajten:

"Svenska Bubble Bobble sidan
En kul site endast om Bubble Bobble med fin design och gulliga bilder."
 
 
Bubble Bobble sajten kom med i datortidningen Tekno, nummer 6 -97 tror jag, som månadens hemsida. Bubble Bobble sajten var den allra första som fick äran "månadens hemsida".
 
 

Bubble Bobble sajten har blivit vald till dagens länk i Västmanlands läns tidnings Internetsajt. Inget att skriva om egentligen, men jag blev så glad så det här kom med ändå :-)