Välkomna till Bubs och Bobs hemsida! De två söta dinosaurerna Bub och Bob har en egen svensk sajt, dock inte officiell (om det nu finns någon sådan). Om de är dinosaurer eller drakar vet jag inte, så kanske du får läsa det ena ordet eller det andra. :-) Här på sajten finns det mängder av information, tips och liknande om dem och spelen de är med i! Hoppas du hittar det du söker! Annars kan du nog e-posta mig och fråga.

Kära vänner, som ni ser, så är sidorna mer eller mindre utdaterade, särskilt länkarna och downloadsidorna. Uppdatering pågår, en helt ny layout är att vänta! Håll ut!

Bub

Underavdelningar

Det finns några underavdelningar här, på egen knapprad till vänster, så du hittar lätt det du söker. Här beskriver jag ungefärligt vad avdelningarna innehåller.

Information
I avdelningen Information hittar du information om Bub och Bob och spelen de är med i och nästan "allt möjligt", dock inte tips och tricks.

Tips & Tricks
Tips & Tricks har en egen avdelning - Tips & Tricks, vad annars? :-)

Download
Sen kommer avdelningen Download. Här hittar du olika filer att hämta hem, allt ifrån riktiga spel till patcher, småtillbehör som t.ex. typsnitt och skrivbordtema för Windows 95. Det är tre stycken underavdelningar där, dessa är Bubble Bobble-spel, Tillbehör och Emulatorer. Emulatorsidan är välmatad med information och hjälp.

Hullaballon

Bildgalleri
Efter det finns det en avdelning kallad Bildgalleri, här hittar du, som du nog redan förstått, tonvis med bilder på Bub och Bob. I gallerin finns det sammanlagt 116 bilder just nu.

Gästbok
Och så avdelningen, eh det kanske inte är någon avdelning, Gästbok. Här kan du skriva i gästboken så alla får veta att just du har hälsat på Bub och Bob!

Personligt
Efter gästboken kommer en riktig avdelning igen, det är "Personligt". Tro inte att det är någon kontaktannonssida, eller liknande :-) Här ligger alla information om själva sajten, tackmeddelanden, utmärkelser och så sidor med texter som jag har skrivit om mina egna upplevelser.

Länkar
Näst sist kommer avdelningen Länkar. Lätt att förstå, det är länkar till andra mer eller mindre Bubble Bobble sajter världen över.

Beluga

E-post
Allra sist kommer en knapp som du kan klicka på för att skicka e-post till mig, eh, inte Bub eller Bob utan Helena, tjejen som är så galen i Bubble Bobble...


Påminnelse när sajten blir uppdaterad

Vill du ha e-postmeddelande när sajten blir uppdaterad? Fyll då in den här formulären och skicka iväg det!

Det fungerar tyvärr inte med äldre versioner av MS Internet Explorer. Skicka då mig en vanlig e-post innehållande ditt e-postadress och på ärenderaden ska det stå Bubble Bobble.OBS! Klicka bara en gång på knappen!Information Tips & Tricks Download Bildgalleri Gästbok Personligt Länkar


Dessa sidor är gjorda av Helena Hultén. Besök gärna min ordinarie hemsida! personer har besökt sidorna.