Bubble Bobble
Arkad

De tre första tricksen ska du trycka in de rätta knapparna och röra joysticken till rätt håll, det hela gör du när titelskärmen syns, alltså molnen med Bubble Bobble skrivet på.

Original Game

BUBBLA, HOPPA, BUBBLA, HOPPA, BUBBLA, HOPPA, HÖGER, 1 PLAYER

Exakt som vanligt spel, skillnaden är att du kan nå diamantrummet även om du har dött.


Power Up

VÄNSTER, HOPPA, VÄNSTER, 1 PLAYER, VÄNSTER, BUBBLA, VÄNSTER, 1 PLAYER

Du kan gå snabbt och blåser snabbare, längre och fler bubblor. Och det för alltid, även om du har dött (och därmed förlorat kraften normalt).


Super Game

1 PLAYER, HOPPA, BUBBLA, VÄNSTER, HÖGER, HOPPA, 1 PLAYER, HÖGER

Detta gör om spelet till Super Bubble Bobble. Grafiken på titelskärmen blir lite annorlunda och elakingarna från de 50 sista nivåerna byts plats med elakingarna från de 50 sista nivåerna.

Highscoretricks

Spela så du kommer med i highscorelistan. Där skriver du in ordet SEX, så kommer det ett ljud och ordet SEX byts ut till H.! . Starta sen ett nytt spel, så dyker det upp en gaffel i stället för den vanliga actionsymbolen. Ta den, så faller det blommor från skyn och om blommorna träffar elakingarna så dör de och förvandlar till diamantbonus värda 6.000 poäng. Sen under spelets gång kommer du att hitta bjällror oftare.

I stället för SEX kan du skriva dit MTJ, då dyker det i stället upp en colaburk. Andra ord att pröva: NSO, KIM, YSH, KTU, SAK, TOP, HED, RYO, SKE, SAN, PAN och OTO.


Mystisk skattkammare

Om du dör, och det var din sista liv i en skattkammare, blir din sista nivå: 102, det står så i highscoren. Och sen väljer du en ny spel, och då kommer du till en skattkammare direkt vid nivå 1!

Observera att du inte kan göra detta tricks när du spelar vanligt spel, för vid vanligt spel måste man hålla sig vid liv, utan att dö någon gång alls för att nå skattkammaren. Man måste använda tricksen "Original game" som finns att läsa på denna sida.