Updated 27/5-99

 

27/5

GLÖM INTE BORT SÖNDAGEN DEN 30/5 klockan 12 nere på Ribersborg vid Handikappbadet. FunCup, allmän drakflygning, testa flyga styrbart eller att åka en buggy!!!

Välkomna

5/4

Äntligen verkar det som om vi får lite vind i seglen. Idag är vi på Ribban. Jipphiii

 

 

23/2

Igår var Lasse och jag ute för att titta på isen vid Snogeholm och vi kunde konstatera att isen hade en mycket god bärighet. Visserligen var den något slaskigt på ytan men för övrigt hade isen en tjocklek på 15-25 cm.
Väl hemma började Lasse fortsätta att bygga Isbuggyn då detta helt plötsligt kändes motiverad. Har vi tur håller sig nattemperaturen under 0-strecket denna vecka, vilket för vår del skulle innebära att vi kan testa isbuggyn i helgen.

För övrigt är våra drakaktiviteter begränsade till att vi går upp till fältet bredvid Fosie Kyrka någon enstaka gång för att låta Elektran ta en flygtur.

På gång på hemsan är "Lasses Hörna" där Lasse kommer att skriva tips, ideer, tankar och berättelser. Vidare vill vi uppmana alla besökare av Draukpaugarnas hemsida: "Skriv och berätta vad ni saknar på sidan så vi får inspiration om vad vi kan lägga upp!"

----------------------------------------------------------------

Hej alla Drakflygare

Nu är det dags att träna inför FUN-CUP som går runt hela Sverige. Tre figurer skall flygas: Square, Ladder Down och T-Bone och finns beskrivna på Svenska STACK's hemsida, likaså datum för de olika orterna. I Malmö äger tävlingen rum den 30. Maj och vi hoppas verkligen på deltagande av dom få drakflygarna som finns runtom Malmöregionen. Jag vill även passa på att härmed bjuda in STACK-medlemmar från andra sidan sundet.
Nyfikna, en-två-tre-och fyralinorsdrakar, kom ner med fru och barn, ta med en picknick-korg, njut av vårvärmen och friska luften och om du inte har gjort det förr så är du välkommen att testa flyga en styrbar drake. (VARNING! Beroendeframkallande Sport)

 

------------------------------------------------------------
Nytt på hemsan den 30/12 är Välja drake, en liten funderare vid val av Buggymotor.

 

---------------------------------------------------

OBS OBS OBS
Till våren kommer vi att starta "flightschool" med inriktning på draksegling med buggy!!! Intressenter skickar mail till oss eller kontaktar Skånehobby i Flädie.