Välkommna till
Per Karlssons hemsida

Sidan uppdaterad 2003-01-27

Pages in English

Du är besökare nr:

Återigen har lång tid förflutit utan att jag gjort något åt mina sidor. Det är som vanligt det vanlig, "ingen tid" som jag skyller på. Sanningen är det inte funnits någon inspiration, släktforskningen har fått all fokus. Detta är också orsaken till att det de sidorna som får uppdateringarna. Jag kompletterar några generationer på min fars sida. Jag lägger även till en sida med ett register över de kyrkoarkivarier jag har renskrivit, i huvudsak berör dessa Fridlevstad sn i Medelstads härad i Blekinge län.

Några större förändringar har jag inte gjort. Jag tar bort "reklamen" för Genlines projekt. Detta projekt har jag själv tappat intresset för Projektes kärna är forfarandeintressant så en länk till dem finns kvar. Bakgrunden som jag fått av den stämmer fortfarande med mitt intresse så den behåller jag, ialla fall ett slag till.

Vart intressområde kommer med tiden att ha en egen sida som enbart det området. Tanken är att jag skall ha en sida med länkar som jag gillar. Länksidan har ännu inte blivit av men vem vet, någon gång i framtiden så blir det kanske av.

/PerK

Länkar till mina andra sidor

Personalia Några ord om mig själv.
Släktforskning Mitt huvudintresse.
Verktyg Länkar till verktyg som jag använt vid skapandet av sidorna.
Till registersidan. Till sidan med mina register. Möjlighet finns att ladda ner dessa för den som önskar.


Dessa sidor skapades urspungligen i Claris Hompage 2.0. Denna hittar inte längre i mina samlingar och har således ersatts av Einstein 2000, vid tillfällen då jag har jag gott tid använder jag även notepad för att se om jag känner igen några taggar. Sidorna är kontrollerade i alla hittintlls kända versioner av IE. Jag använder upplösning 1024x780 på min dator och i denna upplösning sidorna bra ut. Använder du Linux så ser de inte ut som jag tänkt mig, varken i KDE eller Mozilla men de går att läsa. Då jag endast använt grundläggande HTML taggar ser jag ingen anledning att den inte fungerar i andra läsare även om Bill vill att det vore fallet.
Vill du komma i kontakt med innehavaren, förslag , kritik osv så skicka ett brev