Startsida
 Mjukvara till salu
 Länkar
 Kontakta mig
 Till salu
 BJ Taxiservice

Firmans historia

  • 1997 sadlade jag om ifrån taxiägare i Taxi Svalöv AB och utbildade mig till programmerare. De flesta projekt jag varit inblandad i har varit att utveckla olika specialprogram för taxinäringen, bl.a program för taxametern MegTax som utvecklats och säljs av Structab AB i Halmstad. Program som gjorts till denna är ett program för att uppgradera mjukvaran och ändra inställningar i denna taxameter, detta brukar taxametermontörer  använda för att förenkla vid uppdatering av taxametern. Sedan har jag gjort ett program för att tömma taxameterns minneskort för fakturering i ett efterbehandlingsprogram. Det har även blivit en hel del andra specialprogram till taxametern.
  • Jag jobbar även på Holmedal Data AB där jag hjälper till med utbildning, kundinstallationer, support och utveckling av HD-transport som är ett komplett trafiklednings och efterbehandlingsprogram för taxinäringen.

Vad kan vi göra för er?

  • Vi kan utföra det mesta ni har behov för inom programmering. Ifall ni behöver ett litet special program i Windows miljön , så fixar vi ett sådant till er efter era specifikationer och till ett bra pris.
[Startsida] [Mjukvara till salu] [Länkar] [Kontakta mig] [Till salu]