Gaviota Tours är ett dominikanskt resebolag baserat i Cabarete på Dominikanska Republikens nordkust. Vi erbjuder dig många möjligheter att utforska denna fantastiska ö, både i större grupper och i mindre sällskap. Dominikanska Republiken är det perfekta stället för en vilsam semester på något av de många all inclusivehotellen, men ön har mycket mer än så att erbjuda, och vi vill gärna visa Er det bästa. Vårt utfärdsprogram är brett för att tillfredställa alla smakriktningar och du har möjlighet att utforska hela ön om du så önskar.
 
Josef, esom är en av våra guider, visar Samanabukten där Karibiska havet möter Atlanten.
 
Vi rekommenderar bland annat en tur till Samana och Cayo Levantado, vars vita sandstränder blev världsberömda tack vare bacardireklamen. Vintertid kan man även studera knölvalarna, som återvänder dit varje år. Är solen för stark föreslår vi en shopping- och sightseeingtur till Puerto Plata. Bland annat får vi titta närmare på den blåa bärnsten som är typisk för öns nordkust. Vi besöker även en lokal cigarrmakare som erbjuder dig att provröka en av hans färska cigarrer och dessutom gör vi en rundtur i det stora Brugaldestilleriet. Vill man uppleva det dominikanska storstadslivet föreslår vi en dagstur tilI huvudstaden Santo Domingo där vi besöker de gamla stadsdelarna som härstammar från Christopher Columbus tid och en rad andra attraktioner. För den som gillar lite annorlunda äventyr erbjuder vi dagligen jeepsafaris och möjligheten att hyra motorcyklar och funnybikes. På en funnybike kan du antingen utforska ön på egen hand eller bli ledsagad av en av våra duktiga guider. Vi gör även en utflykt till grannlandet Haiti där livet och miljön är helt annorlunda. Bland annat tittar vi på en voodooshow som inte lämnar någon oberörd.
Med Gaviota Tours har du möjlighet att se många olika sidor av Dominikanska Republiken. Alla våra utflykter har en familjär prägel som brukar uppskattas av deltagarna. Våra bussar är luftkonditionerade och våra båtar är av bra kvalitet. På alla utflykter är du försäkrad och vi garanterar högsta kvalitet trots våra låga priser - och dessutom att du får en trevlig upplevelse.
 

För ytterligare information, besök gärna vårt kontor i Cabarete som är beläget bredvid Hotel Camino del Sol. Fråga efter vår representant Josef. Där kan du boka utflykter, växla pengar, ringa hem och köpa souvenirer.

Tel: (int: 1-809) 571 - 0337

Mobil: 1 - 543 - 5147

Skicka oss ett mail:

 

Gästbok
Skicka en hälsning

Du är besökare nummer:

 
Senast uppdaterad: 2002 06 20 Webmaster & Copyright: Maria Jansson zeon@swipnet.se