Skriv till mig!

Ladda ner grafiken.

Till index-sidan.

Att leva med smärta.

Mina hobbies...

Länkar till andra sidor.

(Trickat, tack och lov!)

Linframe.jpg (20181 bytes)

(Den här mixen är gjord med hjälp av Photoshop 5 och Photo Fantasy 2, samt diverse filter)


I augusti 1958 såg jag kvällens ljus i Nyköping, Södermanland, Sverige. Det finns ungefär lika få bilder från nu som från då, eftersom det oftast är jag som står bakom kameran, (inte som liten förstås) så därför slog jag två flugor i en smäll och klippte ihop detta underverk ;-)

Att fotografera är något jag alltid gillat, men det blir mest blommor och blader numera. De håller sig ju åtminstone stilla en liten stund.... En del av bilderna är faktiskt riktigt tjusiga. Kanhända visas någon av dem här någonstans, någon gång...

Jag blev med dator 1995 och omedelbart förälskad. Vilken underbar manick! Fast det är först nyligen som jag börjat trixa "på riktigt" med olika bildbehandlingsprogram. Proffs på detta blir jag förmodligen aldrig, men förhoppningsvis en glad och inte alltför oskicklig amatör. Jag har i alla fall väldigt roligt medan jag testar olika funktioner.

Förutom att mixtra med bilder så gillar jag att läsa, och om det passar även dig kanske du vill läsa mina bokpresentationer? Dem hittar du här. Får jag tag på en fantasy-bok så är jag oftast bortkopplad från verkligheten en bra stund, för den typen av läsning fascinerar mig oerhört. Dock kommer de flesta presentationer att handla om mer blandad skönlitteratur.

Att brodera är också fantastisk roligt, men tyvärr har en eländig sjukdom mer eller mindre satt stopp för detta. Den sjukdom som drabbat mig är fibromyalgi, och du kan läsa om den ifall du trycker på knappen [Smärta] både här ovanför och i slutet av sidan.

Mera.... Ja, vissa delar av New Age har fångat mitt intresse, speciellt kristaller och deras inverkan på oss. Och så är ju en del av dem så otroligt vackra!!! Jag läser gärna böcker som handlar om de olika ämnena inom New Age, men jag har svårt att tro på riktigt allt som skrivs. Fast det är nog bara bra...

Mer privat: För tjock, för tråkig och för lat. Fetman har jag försökt få bort alltsedan jag slutade röka 1990. Tråkig har jag blivit på grund av fibromyalgin, jag orkar inte vara med i svängen längre, och klarar inte av att dansa mer :-(

För lat, ja det har jag nog varit hela mitt liv. Fast det låter ju bättre om man kallar sig en person som gillar att ha det bekvämt. Jag sätter mig hellre med en trevlig bok i handen än joggar runt i motionsspåret - något som jag borde göra för att bli smalare. Och numera är det där med joggning ett tämligen ouppnåeligt mål. Fast rör på mig gör jag gärna, med hunden som sällskap. Det enda är att när jag hamnar framför datorn så lockar inte gymnastiska rörelser särskilt mycket längre. Då är det fingervalsen och hjärngympa som råder, i den mån det fungerar som det ska.

Jag är lyckligt lottad på ett område i livet i alla fall, för jag är gift med världens mest underbara karl - Åke. Han är en mjuk och förstående man med ett helt otroligt tålamod. Den som ändå hade det... Vi bor i en liten stuga i skogen, några mil från Gävle i Gästrikland. Det är ett lagom stort hus för två personer, men det går bra att klämma in flera emellanåt. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Åke har två grabbar - Martin (född 1980) och Arvid (född 1984), som tack och lov har funnit sig väl tillrätta med mig. De bor dock hos sin mamma mesta tiden. (En härlig kvinna som både Åke och jag kommer mycket väl överens med!) Martin är numera utbildad kock, och Arvid planerar att utbilda sig till konditor, så det där med att banta blir nog svårt...

 

Till knappraden överst på sidan.

Genväg till Alxbook.com

Sidan ändrad 15-nov-1999

Ta en titt i min gästbok!