Skriv till mig!

Vem är jag?

Till index-sidan.

Att ha ont.

Mina hobbies...

Ladda ner grafiken.

Nya sidor kommer ju till hela tiden, men här är några av mina favoriter.

Skriv och tala om ifall någon länk inte fungerar och ge mer web-tips!: lizzie_58@spray.se

 

Bullet.gif (1208 bytes) Om fibromyalgi/FMS:

http://hem2.passagen.se/fmslista/ En svensk sida där mycket information finns samlad. Här kan du också bli medlem i några olika list-grupper. Vi pratar inte bara om FMS, men det är vår gemensamma nämnare.

http://www.algonet.se/~fakumla/fibro/fibframe.htm Svensk sida om fibromyalgi och annat.

http://www.alternatives.com/bcfms/Whatis.htm Engelsk variant med mycket information om bland annat fibromyalgi.

http://www.angelfire.com/md/FIBROMYALGI Svenska. Håkan har gjort vad många drömmer om; flyttar söderut varje höst. Hans hemsida stannar dock på plats.

http://www.dalnet.se/~dahlgren/tallmogarden/ Svenska. På Tallmogårdens hemsida finns mycket bra att läsa, inte bara om fibromyalgi och liknande sjukdomar.

http://www.mayohealth.org/mayo/9904/htm/fibromyla.htm Engelska. Fungerar inte just denna länk så försök med att ta bort ett steg i taget av dem som står sist. Länken leder till the Mayo Clinic, och där finns helt enkelt massor att läsa!

http://members.xoom.com/nfac/home.htm Engelska. The National Fibromyalgia Awareness Campaign har en sida med massor av tips och länkar till bra sidor om FMS och andra, liknande sjukdomar.

Bullet.gif (1208 bytes) Intressant om hälsa:

http://diss.kib.ki.se/ Svenska och engelska. Här hitta du utdrag ur doktorsavhandlingar från Karolinska Institutet (sedan 1995) och även kommande disputationer.

http://www.medicallink.se/ Svenska. Medicallink har mycket intressant att läsa och nya rön och upptäckter bland annat.

http://www.dagensmedicin.se Svenska. Dagens medicin är också en intressant startpunkt.

http://www.apoteket.se/ Svenska. Information från det svenska Apoteket. Nu också med Patiens-fass. En toppensida!

http://www.kroppsjournalen.com Svenska. Kroppsjournalen massor att frossa i.

http://www.doktorn.com Svenska. Fråga Doktorn.

http://www.netdoktor.se/ Svenska. Läkarpanel där ca 25 läkare kommer att medverka på ett eller annat sätt, bland annat Sven Britton, professor i infektionsmedicin.

http://doktor.mediahouse.se/user Svenska. Ännu en Fråga Doktorn-sida.

http://www.frisknet.com Svenska. FriskNet - alternativ medicin och egenvård

http://www.alternativmedicin.se Svenska. Hjälper dig att hitta utövare av alternativ medicin.

Bullet.gif (1208 bytes) Paint Shop Pro och Photoshop - tutorials och annat:

Skicka gärna egna tips, och allra helst till svenska sidor!  lizzie_58@spray.se

http://members.xoom.com/XOOM/Skogsjuklo/index.htm Svenska. Johanna har gjort en sida med gott om lätta och läckra lektioner i PSP. En alldeles utmärkt nybörjarsida!

http://www.uppland.com/pskol/ Svenska. Westling's Photoshop-skola. Kanonbra!

http://www.freebox.com/grafiknord/ Svenska. Grafik Nord har en noga planerad skola där man som medlem måste vara aktiv. Det går dock bra att hämta hem lektioner, tuber och annat som finns här utan att vara medlem.

http://www.gilbertson.nu/tips Svenska. Tips och Trix i Paint Shop Pro 5.

http://www.dsigning.com Engelska. En hel del vettiga tips för Photoshop.

Bullet.gif (1208 bytes) Grafik att njuta av:

http://www.arthistory.cc/index2.htm Engelska/Svenska. En helt otrolig samling med massor av tjusig konst, och om du klickar dig vidare hittar du flera hundra som är  fantasy-inspirerade. Trots massor av grafik är sidorna ganska snabba att ladda ner.

http://www.elfwood.com/ Engelska. Fantasy-samling med mycket vackert.

http://skal.planet-d.net/sis/sis.ang.html Engelska. Stereogram. Ställ in utfokuseringen på ögonen och kliv in i arkivet.

http://www.konstepidemin.com Svenska. Mycket att beskåda här!

http://www.geocities.com/Creek/1294/index.html Engelska. Tea 4 Two innehåller massor av gulliga och romantiska bilder, mestadels i form av tubes till Paint Shop Pro.

http://www.bejewelled.net/index.html Engelska. Mycket att hämta här; bland annat ett flertal läckra juveler. Här hittar du också en del snygga presets till Blade Pro och KPT.

http://digitalattitudes.com Engelska. Lite mer tuff stil, men ändå mjukt. Även presets till Blade Pro och KPT.

http://www.pixelitas.com/ Engelska. En relativt nystartad webring för kvinnliga (web-) grafiker. Mycket snyggt kan du hitta här! Även presets till Blade Pro och KPT.

Bullet.gif (1208 bytes) Läckra korthälsningar:

Tröttnat på Torgets och Passagens utbud?

http://www1.bluemountain.com/index.html/ Engelska. Blue Mountain har mycket snyggt att välja mellan.

http://www.all-yours.net/program/start20?write79810085/ Engelska. Cloudeight är ganska nya på kort-fronten, men de har mycket vackert att skicka vidare.

http://www.ohmygoodness.com/ Engelska. Rätt galen sida som garanterat lockar till skratt om du inte är för pryd av dig. Rekommenderas varmt!

http://earthpaint.com/earthpaint/index.html/ Engelska. Massor av varianter.

http://www.greeting-cards.com/ Engelska. Har ganska många gratisvarianter man kan skicka direkt eller hämta hem för att sedan fylla i själv och skicka som bilaga till e-posten. Tips! Ju mer neutralt du skriver på korten desto mer ekonomiskt blir det. "Grattis Olle!" är ju inte så kul att skicka till moster Vera, medan "Hjärtliga Gratulationer!" passar i ganska många olika situationer.

http://cardmaster.com/ Engelska. Även här finns det mängder av varianter.

http://stuart.messagemates.com/index.html/ Engelska. MessageMates.com har många kul och en del rätt vulgära kort man kan skicka direkt eller ladda hem för att senare skicka som bilaga till e-post.

Bullet.gif (1208 bytes) New Age-relaterat:

http://www.planet.se Svenska. Planetstadens böcker har inte bara böcker att köpa, här finns även kristaller, CD-skivor och annat.

Bullet.gif (1208 bytes) Om böcker, kultur och annat:

http://come.to/ginnungagap Svenska. Om Tor, Oden och de andra gudarna i nordisk mytologi. Mycket detaljrik.

http://pantheon.org/mythica Engelska. Massor att läsa om du är intresserad av mytologi från andra hörn av världen.

http://www.kiosken.com Svenska. Söker du utländska tidingar? Då är chansen ganska stor att du kan beställa den/dem genom Kiosken.com. Även möjlighet att prenumerera.

http://www.bokugglan.com Svenska. Ett antikvariat på Internet. Värt ett besök!

Bullet.gif (1208 bytes) Information om datorer:

http://www.idg.se Tidningsförlaget som ger ut två av mina tre favorit-tidskrifter: PC för Alla och Internetworld. Här kan du också ansluta dig till en gratis lista - Tipmail - som levererar massor av datortips direkt hem till din e-postlåda.

http://www.medstroms.se Tidningsförlaget som bland annat ger ut PC+, datortidningen för dig som har utvecklats lite inom området. Har många bra "skolor", till exempel hur du gör egna och relativt enkla skripts. 

http://www.myhelpdesk.com Engelska. Portal som kan göra det lättare för oss att snabbt hitta till olika tillverkares supportsidor. Letar du efter uppdateringar för ljud- och grafik-kort så kan du gå via den här sidan. Det ska också kunna gå att anpassa den efter din egen utrustning i datorn.

Bullet.gif (1208 bytes) Andras goda sidor:

http://w1.155.telia.com/~u15504611/C:/Minadokument/Publikationer/index.html Svenska. Carro som gjort denna sida är min systerdotters dotter, som själv har barn. Skriv lite i hennes gästbok så blir hon jätteglad. Hälsa från mig....

http://hem.passagen.se/evakajsa Svenska. Eva-Kajsa har en sida som vänder sig till dig som är adopterad och numera vuxen. Den behövs!

http://hem3.passagen.se/myran68 Svenska. Den här sidan kan man väl kalla nostalgisk? Veteranare i massor...

http://www.hundkojan.com Svenska. Här kan du hitta det mesta du behöver veta om hundar, olika raser, uppfödare och vettiga tips.

http://home3.swipnet.se/~w-37418 Svenska. Sugen på smarriga, läckra smörgåstårtor? Kolla in den här sidan. Definitivt inget för den som ska banta!

http://www.thevirtualbar.com Engelska. Till fest vill du kanske bjuda på någon fräck,  välsmakande drink? Många recept hittar du här...

Bullet.gif (1208 bytes) Väntar på rubrik......

 

Till knappraden på denna sida.

Genväg till Alxbook.com

Sidan ändrad 15-dec-1999

Ta en titt i min gästbok!