Jag har studerat till djurhomeopat vid Svenskt Center för Klassisk Homeopati i Mora åren 2002-04. En heltidsutbildning där man läser veterinärmedicin parallellt med klassisk homeopati. 1997-98 gick jag Axelssons hästmassageutbildning

/Theresia Henriksson
Stockholm                  

 

 

 

HÄSTAR & HUNDAR...
till fallstudie av artros - pålagringar - "överben" - utväxter

Har Du en häst eller hund med något av ovanstående problem och kan tänka Dig att vara med i en fallstudie som slutligen skall resultera i ett specialarbete?

Vill Du veta mer om studien och hur det går till att medverka går det bra att maila på nedanstående adress. I min studie har jag även på humansidan artrospatienter med 90% lyckade behandlingar.

Utöver denna studie behandlar jag även andra lantdjur förutom häst & hund. Skicka gärna ett mail för information samt priser etc. för just Ditt djur. Jag tar även emot häst- & hundmassagekunder sedan –98.Kontakta mig via mail eller tel.:
theresia@djurhomeopat.nu
mobil: 0707-178441
Allmänt:
Problem som homeopatiska medel kan hjälpa är exempelvis: hältor, mentala problem/rädslor, gamla trauman/ frakturer, lösa benbitar (OCD), respirationsrelaterade sjkd, rinniga ögon, mag/tarmproblem, lymfangit, stukningar, hormonella probl, förlossningsprobl, kolik, mugg, strålröta, ryggprobl, fästingsjkd, sårläkning och mycket, mycket mer.

big brother australia
 

Är du intresserad av att veta närmare exakt vad homeopati är går det bra att kontakta mig:
mobil
0707-178441
theresia@djurhomeopat.nu