MEDVERKANDE

Dockspelare: Michael Koitzsch, Stockholm

Startade Pygmèteatern 1976 och har sen dess exprimenterat med skuggspelet och musiken som uttrycksform bla. experimenterat med de speciella illusionsskapande ljusmaskiner som pygmèteatern använder i sina pjäser.
Har under 80 och 90 talet paralellt arbetat som revy och teater-musiker i flertalet ensembler.

Dockspelare: Sten Wallin, Stockholm

Utbildad bildkonstnär. Var 1969 med och startade gruppen Blomkraft, som arbetade med stora dockor, ljusshow och rockmusik. Blomkraft turnerade i Sverige, Danmark, Holland, Frankrike och Tyskland. 1970 gjordes "Storstadens leende" för Sveriges Television.
Startade Pygm&egreve;teatern1976 och har sen dess experimenterat med skuggspelet och musiken som uttrycksform.

Dockspelare: Doris Ohlsson, Stockholm

Dockteaterlinjen inom mask och Komedia Centrum 1992. Stora konstkursen påFolkuniversitetet. Tillverkat dockor och medverkat som dockspelare i flera uppsättningar bl.a på Historiska Musee't.
Hon har även gjort masker på beställning till t.e.x Kultur i Sörmland och teater Block.
Ingår som medlem i Pygmèteatern sedan 1994.

Producent: Berit Selin

Tidigare projektledare inom informationsfilm, reklam och kortfilm. Även arbetat med upphandling och export av inspelningsteknik.

Regissör: Magnus Rosèn, Ronneby

Statens scenskola i Malmö 1974-79.Skådespelat på Växjöensemlen (Kronobergs Teatern). Var med och startade Wästswänska Teatern (1979-86).
Han har tidigare frilansat som regissör sedan 1986, och skrivit ett flertal barn-och ungdomspjäser.Tidigare samarbete med Pygme'teatern i "Flickan och paddan" 1993.

Manusföfattare: Lars Christer Karlsson,Göteborg

Statens scenskola i Malmö 1973-76.Skrivarkurser på DI och Scenskolan i Göteborg. Arbetat som skådespelare sedan 1976 både inom institutionsteatern och i fria grupper. Medverkat i flera TV-produktioner som exempel kan nämnas "Svenska Hjärtan".
Nu på senare tid anlitad som dramaturg. I Pygmèteaterns "Skuggan av ett spöke" debuterar Lars Christer som manusförfattare.
PYGMETEATERN.BILD PJäSER.BILD TURN&Grave;ER.BILD TEATERN.BILD