Tjäna Pengar
DU HAR HITTAT TJÄNA PENGAR SIDAN
 

FÖRSTA SIDAN

DOMÄN/PRODUKTER

MARKNADSFÖRING

RESA & FRITID?


Länkvänner

LINSER - TIPS

KONTAKTLINSER

 

 

 

 

 


Egen Domän?

Hemsida och domännamn, har du det?
Det går att registrera sig för gratis domännamn på http://www.no-ip.com. Min första "tjäna pengar site", domänen, moneyonline.sytes.net är hämtad därifrån.

- Du kan registrera riktiga domäner billigt på denna sidan: Cheap Domain Names

-Hemsida då?
Jag har en engelsk version av denna sidan, med en lite annan layout, som jag hittade i en gratis samling av 100 st mallar för hemsidor.

Jag fick dessutom fulla rättigheter till hemsides-mallarna - vilket innebär att jag bl a får skänka bort dem om jag vill - och det vill jag! Jag har laddat upp samlingen på nätet och du hittar den här: http://moneyonline.sytes.net/msoft.htm (Gratis -- ladda hem den idag och sätt igång att tjäna pengar på internet!!)

Du måste optimera dina sidor så att sökmotorerna tycker att den är fin nog att placera på förstasidan när någon söker på det som du vill att de ska titta på -- dina sökord eller "keywords".

Har du en begränsad budget så starta med en blog - som kan se ut så här http://money-and-adsense.blogspot.com

Du kan kolla in min andra domän (på engelska), som behandlar sökmotoroptimering och hur man lyckas med Google Adsense: Earn Money with Adsense Titta speciellt på sidan som behandlar bästa placering av annonserna (sidan om linser ovan funkar t ex MYCKET bra med Adsense)

Nu när du fixat en hemsida så ska du ansöka om att få placera Google Adsense annonser på den..

När du ändå håller på -- anmäl dig till TradeDoubler också (det kostar inget!) -- Klicka här för att komma till TradeDoubler

Glöm inte att lägga in dina Google Adsense skript på varenda sida - kom ihåg att DU tjänar pengar när någon klickar på dem!

 

Produkter?

Vi måste ju ha något att sälja också! Man kan sälja nästan vad som helst; det som blivit väldigt populärt är att sälja och köpa eBöcker över nätet. Det är enkelt att betala med t ex PayPal (som också tar kreditkort) och det är lika enkelt att leverera produkten till kunden; det räcker med en länk till filen och den skickar du med epost, tillsammans med kvittot!

På tal om kreditkort, så använder jag alltid American Express De har ju bedrägeriskydd - vilket känns tryggt om man handlar mycket online.

Det går också bra att anmäla sig till s k Affiliate program, vilket innebär att man gör reklam för någon annans produkt och när kunden gör sitt inköp, så finns ditt ID med som referens = en del av köpesumman går till dig. Andelen kan vara allt mellan 10% upp till 80%. Här i Sverige är det vanligast med Tradedoubler, som ger väldigt bra återbäring till sina Affiliates. Vill du ut på den globala marknader, finns även ett jättefint urval produkter att marknadsföra på PayDotCom.com

Google har också något liknande, som heter AdSense. Du har säkert sett Google-annonsrutorna som många har på sina hemsidor. De brukar finnas i en ruta som heter sponsrade länkar.
Det fina med dem är att om någon klickar på dem så får DU betalt. Det kostar inget att ansluta sig till Google Adsense...

Svårt att komma igång? - Jag har satt samman en sida på engelska med några enkla tips för att börja tjäna pengar med Adsense - Klicka här

TIPS! Du kan hitta många elektroniska produkter på , som också har ett affiliateprogram (dvs du behöver inte ha några egna produkter -- du säljer deras och får procent på försäljningen)


TIPS! Lägg gärna till min sida i "Dina Favoriter", så att du kan hitta tillbaka hit till min sida för fler tips, eller varför inte kontakta mig på: http://www.ask-anders.com

Nästa Steg ?

Nu ska vi marknadsföra oss: Klicka här 

Länkarna nedan endast för att sökmotorerna ska indexera mig...

Tjäna pengar på nätet - samma som denna sidan men fokuserar på Tjäna pengar på nätet istället

© COPYRIGHT 2005-2009 ANDERS ERIKSSON
http://www.ask-anders.com
Tjäna Pengar På Internet

ANTIVIRUS


Det har kommit många nya virus på senaste tiden. Har du uppgraderat ditt antivirusprogram?WEBSIDESKONTO?


Cheap Web Hosting