KAZIMIR´s FOTOALBUM

Här ser ni foto på mig, från då jag var liten till jag blivit stor.

 

Här är jag en liten kattunge, bara någon månad gammal. Jag är en blå birma, och hos Birma så kommer inte färgteckningen förrän då man blivit äldre. Därför ser jag så ljus ut på fotot.   Här är jag ca 6 månader gammal, och här kan ni se hur fint färgteckningen har kommit fram. Är jag inte stilig? Pälsen har också blivit längre, så jag ser nästan ullig ut.
     

 
Här är en till bild från då jag var liten. Jag ville gärna utforska allt. Att vara på bordet är förbjudet, men jag lyckades ändå smyga mig upp där när matte tittade åt ett annat håll. Blommorna såg så spännande ut!   Jag kommer bra överrens med golden retrievern Freddie. Men ibland vill jag busa lite med honom. När han går förbi hoppar jag upp och försöker fånga hans svans! Freddie busar också med mig ibland. Han gillar att blåsa med sin nos mot min mage så pälsen flyger.

 

Här ser ni den fina klätterställningen som jag fått. Där är både klösbrädor, mysiga "rör" och hängmattor att ligga i.   Det är så skönt att ligga och njuta i hängmattan!
     

 

Min första jul! Här är jag ca 6 månader gammal. Det är spännande med snörena på paketen, men julgranen har jag låtit vara ifred.   På självaste julafton fick jag vara julfin med en röd rosett!

Till KAZIMIR´s sida | Övriga fotoalbum

PS. Mina foto får ni inte använda. Det är P-O som är fotograf, och han har upphovsrätt!