Gravplatser på Fru Alstad kyrkogård

Karta över Fru Alstad från år 1767

Gravplatserna på Fru Alstads kyrkogård är ordnade i kvarter. Numreringen går från A till P. Kvarter A ligger i det sydvästra hörnet av kyrkogården. Se skissen över kyrkogården nedan till höger. Skissen är även klickbar för att du skall kunna komma direkt till ett kvarter på kyrkogården. Nedan visas även några exempel på gravstenar.

Till höger finns en sökfunktion som söker i gravstensförteckningen. Skriv in namnet du söker i den översta vita rutan och klicka på "Sök". Antalet träff visas längst upp till höger och namnen som hittades listas i den stora rutan. Välj ut en person, genom att klicka på namnet, och klicka sedan på "Visa" så kommer du till rätt gravställe. För att göra en ny sökning skriv in ett nytt namn och klicka på "Sök".
Om en person har flera förnamn t.ex. Hanna Elfrida Hansson och du endast känner det ena förnamnet. Sök då endast på det kända namnet utan att ange efternamn.

På de ställen där det står ÅTERTAGEN eller INGEN GRAVVÅRD finns det inte längre någon gravsten kvar på platsen som stämmer med namnet i förteckningen. I en del fall finns det istället en ny gravsten på gravstället.

Skulle du hitta några stavningar, datum eller annat som inte stämmer med dina uppgifter, skriv då gärna ett e-brev, så kan vi kanske hjälpas åt att få fram de rätta uppgifterna. studiecirkel@frualstad.com

Olof Christofferssons gravsten Ola Jeppsons gravsten Lars Jönssons gravsten
Olof
Christofferssons
grav, B14
Ola Jeppssons
grav, D1
Lars Jönssons
grav, F3
Kvarter M Kvarter N Kvarter O Kvarter P Kvarter I Kvarter J Kvarter K Kvarter L Kvarter F Kvarter G Kvarter H Kvarter B Kvarter D Kvarter E Kvarter A Kvarter C
Skiss över Fru Alstads Kyrkogård och dess gravplatser.

Denna sida har besökts  gånger.

Dessa sidor är Copyright skyddade. Se här för mer information.

Bakåt

  Åter till index

  Framåt