Nyheter JHC-Inline Hockey 1999


Om du har något du vill berätta för JHC-News redaktion
maila metmike@hem1.passagen.se

Det går rykten!


[8/5 -99]
 
Det går rykten om att hela laget ska bli nerskickat till farmarlaget. Farmarlaget är just nu okänt. Detta beroende på lagets otroligt värdelösa spel de senaste matcherna. Ny spelare till JHC-Inline blir antagligen spelare födda 90 och senare, även den berömda Grodan ska vara med och lyfta laget. Nacka Eagles kommer att få möta ett helt annat lag på söndags eftermiddagen.

Tre hyvsade perioder men ändå förlust


[1/5 -99]
 
JHC förlorade mot Djurgården med 11-9. Trots att man bara förlorade en period. Den förlorade man tyvärr med hela 5-1. Matchens lirare var Simon Ennab som gjorde 3mål och 3assist. Robert Teleki gjorde även han 3 mål. Vi på nyhetsredaktionen frågade Simon vad som gör honom så bra:
"- Jag följer hela tiden "Grodans Goda Råd". Jag har honom att tacka för många av mina framgångar! "

Tung bortaförlust mot Bauer Stars


[25/4 -99]
 
JHC förlorade tungt borta mot Bauer Stars med 9-3. Målvakten Christian Ajnesjö säger "-Det var väldigt jämnt tills jag släppte in 3 mål på 1minut och 11 sekunder". Senare i matchen fick reserv målvakten Mathias Nordqvist chansen men han släppte in 2 mål på två skott.

JHC på gång


[23/4 -99]
 
Enligt JHCs lagkapten Mats Ajnesjö så ser laget mycket bra ut inför söndagens drabbning mot Bauer Stars. Han säger också att Bauer Stars får se upp för det hemliga vapnet, ett spelsystem som Mats vägrade avslöja för JHC-News när vi träffade honom igår!

 

Upprörda känslor


[22/4 -99]
 
De olika spelarprofilerna vi publicerat här har vållat upprörda känslor på olika håll. T ex har vi fått många samtal angående Daniel Karlssons intressen och målsättning. Många påstår att han inte alls spelar flöjt men enligt mycket säkra källor kan JHC-News bara beklaga tragedin att han spelar ganska mycket. Angående Daniels målsättning att få tröjan upphissad i taket så har folk berättat.
"-En flöjtspelande inlinespelare kan inte få sin tröja upphissad i taket. Han måste byta intressen först plus att han ska sluta slå indianare hela tiden"
Vi har bara inte negativa saker om Daniel. En hel del tjejer har hört av sig till oss och frågat efter hans nummer, eftersom han är singel. Men det som var mest förvånande var att det var minst lika många killar som ringde och vill ha Daniels nummer och naturligtvis fick dom det.