Varm smörgåstårta 6 port Landgångsbröd Fyllning 1 1,5 gul lök 3 tomater 1 grön paprika 6-7 hg köttfärs 1 dl vispgrädde salt och peppar Hackad lök, tomater & paprika fräses. Tillsätt köttfärs och låt det puttra. Häll i grädde, salt & peppar. Låt svalna. Fyllning 2 1 paket räkost 2 hg räkor 4-6 msk margarin 1 bunt persilja Räkost blandas med räkor. Margarin röres med finhackad persilja. Bred först på margarinblandningen sedan räkosten. Fyllning 3 1 liten burk majonäs 4 hårdkokta ägg 1 hackad purjolök Hackat ägg blandas med majonäs och purjolök och strykes på de översta lagret bröd. 4 hårdvispade äggvitor strykes runt och ovanpå tårtan. Gräddas i braspanna i ugn 25 min, längst ner, 175-200 grader. Tårtan förberedes dagen innan (utan äggvitorna) men tages fram ur kylen ett par timmar innan gräddningen för att hinna bli genomvarm.