Sweet Chilikyckling med rödlökssalsa 4 port 4 färska kycklingfiléer 2 msk sweet chilisås 1 msk svarta sesamfrön Rödlökssalsa 2-3 rödlökar 1/2 dl lime/eller apelsinjuice koncentrerad 1 msk rödvinsvinäger 1 tsk salt 1 tsk Habanero hot sauce 3 msk olivolja 1. Skär filéerna på längden i tre bitar. Stek kycklingen i lite majsolja och tillsätt sweet chilisås och sesamfrön. 2.Låt kycklingen svalna och trä upp filéerna på spett. 3.Servera dem varma eller ljumna med rödlökssalsa och en klick naturell matlagningsyoghurt. Salsa: 4.Skiva rödlöken tunnt. Blanda juice, vinäger och salt. 5.Häll blandningen över rödlöken. 6.Låt stå i kyl över natten. Rör ner olivoljan och smaksätt med Habanero strax före serveringen.