Rimmade kycklingbröst med örtcrème kycklingfiléer 3 kg Saltlag vatten 4 l salt 2,5 dl socker 1 dl ingefära torkad i bit 4 st lagerblad 4 st hel peppar, fem sorter 1 msk rosmarin 0,5 msk timjan 1 msk dragon 1 msk hönsbuljong 4 l Ört- och tomatsås crème fraiche 5 d gräddfil 7,5 dl tomat, fintärnad 500 g pepparmix 1 msk färska örtkryddor 2 dl gräslök 1 dl salt och peppar grönsaker, t ex rädisor, sockerärtor, broccoli 1,8 kg potatis, kokt 4,5 kg Gör så här: Blanda samman ingredienserna till lagen, koka 5 min. Låt svalna. Häll lagen över kycklingfiléerna, ställ svalt i 1 dygn. Slå bort lagen och lägg kycklingfiléerna på bleck. Häll över hönsbuljong och koka i konvektionsugn i 200º ca 15-20 min. Blanda samman ingredienserna till såsen, smaka av med salt och peppar. Servera kycklingfiléerna varma med örtsås, färsk potatis och lättkokta grönsaker.