Räkcheesecake Pajskal: 1 dl hackade valnötter 2 ½ dl vetemjöl 100 g smör 1 msk kallt vatten Fyllning: 200 g skalade räkor 2 dl grädde 1 msk finhackad spansk peppar 250 g grovt riven mild ost (typ prästost) ½ krm cayennepeppar 2 blad gelantin Garnering: Löjrom & räkor 1. Hacka valnötterna mycket fint. Blanda mjöl och valnötter. Arbeta in smöret och vattnet. 2. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant och ställ kallt i 30 minuter. 3. Pricka pajdegen och baka av den i 200 grader i 20 minuter. Låt kallna. 4. Koka upp grädden med spanskpeppar. Rör ner osten och värm försiktigt tills osten smält. Det ska inte koka. Tillsätt cayenne och de blötlagda gelantinbladen. låt allt svalna och tjockna utan att kallna helt. 5. Lägg räkorna i pajskalet och häll på fyllningen. 6. Ställ pajen i kyl 2-3 timmar. 7. Garnera med rom, räkor och dill. Skär bitarna med vass kniv.