Pumparutor 40 bitar: 200 g rumsvarmt smör 5 dl strösocker 6 ägg 1 klyfta pumpa (ca 400 g) rivet skal av 1 apelsin 6 dl vetemjöl (360 g) 1 msk kanel 2 tsk bakpulver 1 tsk bikarbonat Garnering: 3 askar philadelphiaost (á 200 g) 2 dl florsocker strimlat skal av 1 apelsin 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa ett bakplåtspapper och lägg i långpannan. 2. Rör smör och socker poröst, gärna i matberedare. Rör i äggen, ett i taget. 3. Skala och finriv pumpan. Rör ner pumpa och apelsinskal. 4. Tillsätt mjölet blandat med kanel, bakpulver och bikarbonat. 5. Häll smeten i långpannan. Grädda i mitten av ugnen 35-40 minuter. Låt den kallna. 6. Rör philadelplaost och florsocker. Bred det över kakan. Skär kakan i fyrkanter. 7. Skala apelsinen tunt med potatisskalare. Strimla skalet med vass kniv och garnera.