Persikokaka Upside-down Topping 100 g smör ¾ dl farinsocker 1 msk Kahlua kaffelikör 1 burk persikor 450 g Kaksmet 5 dl vetemjöl (300 g) 1 msk bakpulver 1 tsk salt 50 g mjukt smör 1 ½ dl strösocker (130 g) 1 ägg 2 dl mjölk 1.Sätt ugnen på 175°. Smörj en rund form, ej springform, ca 22 cm i diameter. Lägg gärna papper i botten. 2.Topping: Blanda smör, farinsocker och Kahlua i en kastrull och smält på svag värme under omrörning. 3.När smöret smält hälls såsen i bakformen. Skiva och lägg persikorna som tegelpannor i såsen. 4.Kakan: Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. I en annan skål vispas smör, socker, ägg och mjölk samman. 5.Vänd ner mjölblandningen i ägg och sockersmeten och blanda väl. Häll smeten i formen och grädda kakan strax under mitten på ugnen 30-40 min. 6.Stjälp upp kakan på ett fat, men låt den vila under formen i ca 30 minuter innan formen tas av.