Malins kokoskaka en långpanna 4 ägg 6 dl strösocker 150 g rumsvarmt margarin 6 msk kakao 1 msk vaniljsocker 2 krm salt 3 dl vetemjöl (180g) Glasyr: 200 g kokosflingor 2 dl strösocker (170g) 1 dl sirap 1½ dl vispgrädde 75 g margarin 1. Sätt på ugnen på 200 grader. Vispa först samman ägg och socker. Vispa därefter ner margarin, siktad kakao, vaniljsocker och salt. Rör slutligen ner mjölet. 2. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna men inte ända ut till kanterna. 3. Grädda i mitten av ugnen 15-20 minuter. 4. Blanda samtliga ingredienserna till glasyren i en kastrull och sjud på svag värme i ca 5 minuter. 5. Bred glasyren på kakan och grädda tills kakan blir ljusbrun. 6. Ta ut kakan och låt den svalna innan den skärs i lagom stora bitar.