Italiensk köttfärs med basilikatäcke 20 port blandfärs 2 kg ströbröd 200 g mjölk 8 dl citron, rivet skal 3 st persilja, hackad 3 dl vitlöksklyftor, pressade 6 st salt 2 msk vitpeppar 1 tsk Basilikatäcke Kesella Gourmet kvarg 750 g basilika, fryst, hackad 2 dl persilja, hackad 1 dl vitlöksklyftor, pressade 3 st parmesan, riven 130 g potatismjöl 2 msk salt och peppar 1. Låt ströbröd svälla med mjölk i ca 10 min. 2. Tillsätt blandfärs och övriga ingredienser. Bred ut färsen i smorda bleck. 3. Mixa eller blanda ihop Kesella med basilika, persilja och vitlök. Rör ner parmesan och potatismjöl, smaka av med salt och peppar. Bred kesella bladningen på färsen. 4. Stek i konvektionsugn 200º, ca 25 min. Servera med kokt potatis och sallad.