Hallonglass på choklad- och valnötsbotten. Botten: 100 g valnötter 100 g mörk choklad 3 äggvitor 1 dl strösocker Hallonglass: 200 g hallon 3 äggulor 1 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 dl kessela Till garnering: Hallon 1. Hacka nötter och choklad grovt. 2. Kläm fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Smörj kanterna. 3. Vispa vitorna till skum. Tillsätt socker lite i taget och vispa tills det är ganska fast. Vänd ner nötter och choklad. Bred ut smeten i formen. 4. Grädda på 175 grader i 35-40 minuter. Låt kallna. 5. Kör hallonen i mixer. Passera dem genom trådsil. Pressa ur purén och kasta kärnorna. 6. Vispa äggulorna och socker. Vispa grädden. 7. Blanda äggulesmeten med hallonpurén och kesella. 8. Vänd ner vispgrädden. 9. Häll smeten över botten och ställ formen i frysen minst 4 timmar. 10. Tag ut formen och låt den tina något. Garnera med hallon.