Hallonfröjd 125 g margarin 2 dl vetemjöl 1 dl kokos 1 dl strösocker 1 msk kallt vatten Fyllning 3 dl vispgrädde 100 g vit choklad 2 blad gelatin 3/4 l färska eller djupfrysta hallon citronmelissblad florsocker Sätt ugnen på 200°. Skär kylskåpskallt margarin i små bitar. Lägg vetemjöl, kokos och socker i en skål och tillsätt margarinet. Finfördela margarinet i mjöl- och sockerblandningen med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt degen vila ca 1 timme. Kalva eller tryck ut degen i en form med löstagbar kant ca 26 cm i diameter. Nagga pajskalet och förgrädda ca 10 minuter i mitten av ugnen. Låt pajskalet svalna. Vispa grädden till skum. Bryt chokladen i bitar och smält i en skål över vattenbad eller försiktigt i mikron. Låt den smälta chokladen svalna något. Lägg gelantinbladen i blöt i lite vatten ca 5 minuter. Smält sedan de urkramade gelantinbladen på svag värme. Tillsätt först en liten del av grädden till chokladen och rör massan smidig med elvispen. Tillsätt resten av grädden. Rör sedan ner gelatinet i chokladgrädden i en fin stråle under vispning. Bred ut krämen i pajskalet och ställ i kylen att stelna ca 30 minuter. Garnera tätt med hallon och några citronmelissblad och strö till sist över lite florsocker.