Gräddbräserad Marulk Ca 4-500 gr. fiskfilér t.ex. marulk, hälleflundra eller sjötunga. (fisk som är fast i köttet). 1 röd och 1 gul paprika 1 normalstor gul lök 1/2 dl. krossade tomater 2 pressade vitlöksklyftor 150 g. skalade räkor 10 st färska champinjoner 1/2 purjolök 3 dl grädde eller kaffegrädde 2 msk mjöl 1/2 dl vitt vin Musslor som garnering. Salt och peppar. 1.Fisken skäres i ca 3-4 cm. bitar 2.Hacka paprikorna och löken i ca 3-4 mm. storlek. 3.Skiva purjon och champinjonerna. Fräs paprika, lök, purjo, champinjoner och den pressade vitlöken i en kastrull med 1 msk matolja el. smör ca 5 min. 4.Tillsätt mjölet och rör om tills det blir en smet. Blanda sedan i grädden och vitvinet. 5.Låt sedan koka i ca 10 min. under omrörning. (Se till att stuvningen blir tjock) 6.Tillsätt sedan kross. tomat, räkor och fisk, låt koka 5-10 min. 7.Krydda med salt och peppar. 8.Servera med ris eller pasta. Garnera med musslor, citron, dill och skivade tomater.