Fryst daimtårta Den här tårtan kan man förvara helt färdig i frysen och passar därför bra när man vill förbereda maten i god tid. Ta fram den ca 30 minuter innan den skall serveras. Till 10-12 bitar behövs: Till mandelbotten: 100 g sötmandel 4 äggvitor 1 dl florsocker Till fyllningen: 4 äggulor 1 dl florsocker 3 dl vispgrädde 4 daim ā 30 g Garnering: kakao 1. Smörj och mjöla en rund form med avtagbar kant ca 20 cm i diameter. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret. Blanda försiktigt ner mandeln. 3. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Låt kakan svalna. 4. Vispa äggulor och florsocker till en pösig smet. Vispa grädden och blanda ner den. Hacka daimen och rör i den. 5. Häll fyllningen över kakan i formen. Ställ formen i frysen några timmar. 6. Ta fram tårtan en halvtimme innan den skall serveras. Sikta över lite kakao.