Dubbelmarinerad oxfilé 4 port 500 g oxfilé Marinad 1: 2 msk kinasoja 1 msk Hoisinsås ½ tsk salt 2 msk olja 1 tsk socker Marinad 2: ½ dl vitvinsvinäger ½ dl vatten 2 dl olja 1 tsk salt ½ tsk stött svartpeppar 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl finhackad persilja 2 msk avrunnen kapris 1. Blanda samman marinad 1. Lägg filén i en plastpåse och häll i marinaden. Marinera i 3 timmar vänd då och då. 2. Lägg filén på galler i en långpanna och stek i ugn 175 grader tills innertemperaturen är 65 grader ca 40 minuter.Vänd filén en gång under stekningen. 3. Svep in filén i folie och låt kallna. 4. Blanda samman marinad 2. 5. Skär den kalla filén i ½ cm skivor och slå över marinaden. Marinera i kylen 4 timmar. Ös då och då. Vid serveringen tas skivorna ur marinaden, de ska inte torkas av. Servera skivorna kalla med ex. potatisgratäng.