Budapeststubbe Botten: 2,5 dl äggvita 425 g strösocker 225 g finrivna nötter ½ dl maizena Fyllning: 3 dl vispgrädde 1 gelatinblad 50 gram mandarinklyftor 1 cl mandarinlikör 1. Vispa äggvitan till hårt skum. Strila sedan ner sockret under vispning. 2. Blanda nötter och maizena väl och vänd sedan ner dem i äggblandningen. 3. Spritsa ut bottnen på bakplåtspapper i långa strängar. 4. Baka i 160°C ca 20 minuter med öppet spjäll. 5. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten ca 15 min. 6. Hacka mandarinklyftorna grovt. 7. Vispa grädden. Smält gelantinet på svag värme och blanda i. Vänd ner mandarinklyftorna och smaksätt med mandarinlikören. 8. Bred fyllningen på den avsvalnade bottnen och rulla ihop.