Dagboken

Tillbaka

19/3
Ella är näst intill helt okay, men vi tar det lite sakta och fint.
18/3
Sture Stackå var här och skodde Ella. Han kom med förslaget att sko Ella med skydd för hennes sulor. Kanske hältan försvinner helt då hon avlastar hovarna. Hoppet är det sista som överger en moder och naturligtvis Malin, hästägaren.
Ella går renare idag så vi får se hur det utvecklar sig.

16/3
Malin tränade både Bill och Ella för Fredrik.
Ella blev tyvärr halt på slutet av träningen. Vi vet inte vad som hänt. Hoppas det är något okomplicerat och att Ella snart blir bra igen.

21/2
Malin startade Ella i 1,20 i Tidaholm. Säsongens första tävling.
Det gick jättebra och ekipaget blev dubbelnolla, vilket resulterade i en tredje placering.
Malin hade support från Sture Stackå, Ellas hovslagare, uppfödare Claes Hedenman
samt naturligtvis dagens skötare Anders och Ida samt   mamma.
Grattis Malin.

12/2-17/2
Malin följde med Fredrik Gustavsson och Helena Holm till Århus i Danmark för att hjälpa till med hästarna.
Hemfärden gick utan problem för gänget från Stall Karleby men det var värre för Helena Lundbäck som fick lämna sina hästar kvar på färjan som hade kolliderat med ett annat fartyg.
Nu gick allt väl som tur var men här ser man hur lätt olyckan kan vara framme och hur viktigt det är att ta vara på var dag i sitt/ditt liv.

Januari
Malin har tränat för Bo Kristoffersson och för Peter Eriksson.
*

Kontinuerlig träning för Fredrik Gustafsson, Stall Karleby.
*
2004

God Jul & Gott Nytt År önskas alla.


25-26/11-03

Malin och Ella har varit med på kurs för Bo Kristoffersen.

24/11-03

Ida och Es Almeta har varit iväg och tränat för Fredrik Gustafsson.

23/11-03

Idag red Malin KM på Ella på Grevagården. Det gick riktigt bra och ekipaget slutade på en tredje plats efter en felfri omhoppning. Ella var även felfri i förklassen.

 

16/11-03

Var iväg och tävlade på Grevagården. Ida red Es Almeta och  var felfri i 1 meter och hade tyvärr två stopp i 110 cm. Malin red Ella och var felfri i 1 meter och hade ett nedslag i 110 cm.

 

27/10-03

Jag har haft kontakt med Målselv turhästcenter, dessa människor har tidigare ägt Es Gwiora, Es Almetas halv syster som vi har fött upp. Jag blev jätteglad när jag hittade Es Gwiora på internet, jag tog kontakt med Målselv och det visade sig att Es Gwiora är western riden. Jag hoppas på fortsatt kontakt med Målselv i framtiden, det skulle vara kul! Vad har mer hänt? Malin var i väg och tävlade i går på Ella, och det slutade med 0 fel i 1 meter och 0+0 fel i 110 cm och slutade på 15:onde placering! Hejja syrran!!!

 

10/10-03

Kippepeo, galopp hästen som Malin har tränat åkte iväg till Stockholm för att ridas av en proffstränare, Chatarina Wenell. Kippie kommer att lära sig allt om galopp och skall förhoppningsvis ha framgångar på banan!

10/10-03

Idag skapade jag denna dagboken, den kommer att fyllas med allt möjligt. Kanske mest om vilka tävlingar vi har varit på osv.