Jims Vita lögner-sida läggs ner – för gott!

Efter två år på nätet har det blivit dags för mig att tacka och säga adjö. Jag tycker att det har varit jättekul att arbeta med den här sidan. Speciellt roligt var det att bli uppmärksammad i Expressen. Jag vill också passa på att tacka Peter Wennö, Rikard Uddenberg, Jan-Erik Larsson och alla andra surfare för komplimangerna jag fått. Hoppas ni inte blir alltför arga på mig nu.

Varför läggs sidan ner?
Gång på gång har jag skjutit upp datumen för uppdateringarna. Det tänker jag inte göra längre. Därför ska jag berätta sanningen för er. Sedan två år tillbaka har jag lagt ner all min kraft på denna sida. Eftersom jag går i skolan har det varit svårt att kombinera detta med skolarbetet, speciellt nu när jag börjat på gymnasiet. Dessutom har jag tappat intresset för Vita lögner och alla andra svenska såpor för den delen. Därför känns det fel att göra en hemsida om en serie som jag själv inte följer.

Att lägga ner sidan är någonting jag gått och funderat över under en längre tid. Sanningen är den att jag ett bra tag tillbaka enbart drivit den för att göra andra människor glada, men det fungerar inte längre. Jag måste tänka på mig själv och mina studier i första hand. Jag vill inte som gammal se tillbaka på mitt liv och bara se Vita lögner och datorer. Det finns andra saker i livet. Träffa intressanta människor, resa...

Hälsningar… / Jim