Årets aktiviteter

Klicka här


Klubbstyrelsen

Klicka här

 

Skånska trollingklubben är en sammanslutning av fiskeintresserade personer i Skåne med omnejd.Klubben är ansluten till Sveriges Sportfiske och fiskevårdsförbund och dess Skåne distrikt.Skånska trolling klubben bildades 1998.Dess huvudsakliga verksamhet bedrivs i Simrishamn. medlemmarna i klubben, kommer med några få undantag från Skåne.Klubbens målsättning är att skapa och bibehålla en god klubbanda,där medlemens intresse står i focus.Klubbens inriktning är att vi intar en generös attityd mot övriga klubbmedlemmar och andra trollingfiskare så att vi alla utvecklas i vårt trollingfiske.

Klubben ska också verka för att de fina relationerna man uppnått med yrkesfiskarna består.Klubben ska hålla minst två tävlingar per år,en vårtävling och en hösttävling.

Eventuella överskott från tävlingarna och medlemsavgifter skall finansiera klubbens verksamhet.Vidare ska klubben arbeta med att utveckla samarbete med andra trollingklubbar i Sverige ,Danmark och om möjligt även Finland och Tyskland.Klubben ska också arbeta för att befrämja sportfiske och fiskevård samt bekämpa olaga och olovligt fiske samt andra avarter på fiskets område.

Kontaktpersoner om klubbens tävlingar

 

                  Sven Larsson 0708/422376

 

 

   

 

 

 

Dessa sidor funkar bäst med Internet Explorer 4,01 eller senare versioner.

    

Uppbyggnad pågår