Anna: en dansös och blivande koreograf. Kollega, rumskamrat och nära vän till den nyss omkomne Robbie.
Anna spelas av den danska skådespelerskan Helene Egelund som bla har arbetat på Folkteatret och Gladsaxe Teater i Danmark och medverkat i TV- och filmroller. I Sverige hade hon huvudrollen i filmen "1939" och var med i TV-serien "Dolly & Dolly". Aktuell i danska succén "Taxa" som just nu visas i svensk TV.
Burton: Annas pojkvän. Rik filmmanusförfattare som betraktar film- och mediavärlden med stor cynism och som drömmer om att skriva något av värde.
Burton spelas av Mikael Ahlberg som bla arbetat på Skånska teatern, Västerbottensteatern och Örebro Länsteater. Har även gjort TV- och filmroller i tex "Hamilton" och "Nudlar & 08:or". Aktuell i "Vita Lögner".
Larry: arbetar inom reklambranschen som han har en hat-kärleksrelation till. Han identifierar sig starkt med gay-världen. Rumskamrat med Anna och Robbie.
Larry spelas av Staffan Kilhbom som bla arbetat på Stockholms stadsteater, Riksteatern, Teater Giljotin och Teater Tribunalen. Har även gjort ett flertal tv- och filmroller. Han är aktuell i "The Beach" med Leonardo di Caprio.
Pale/Jimmy: Restaurangchef för en trendig restaurang. Gift sedan tonåren. Robbies bror.
Pale spelas av Dag Elfgren som bla arbetat på Teater Västernorrland, Teater Giljotin, Folkan, Wasa Teater, Mitt i Prick Teatern och Dalateatern, samt gjort ett flertal tv- och filmroller.
Micke Lidén, kritikerrosad regissör som satt upp flera omskrivna föreställningar, bla "Dödens ö" Strindberg, "Tartuffe" Molière, "Kärlekens höst" Mishima, "Kärlekens timme" Mishima, "Orestien" Ayskilos, "Drömmer jag?" Pasolini. Han är även konstnärlig ledare för Teater Satori. www.speaker.just.nu     
Einar Heckscher har översatt "Burn this" speciellt för Teater K2. Han har tidigare översatt bla Bukowskis böcker, John Kennedy Tooles "Dumskallarnas sammansvärjning" och senast inom teatern "Närmanden" för Dramaten.
Maria Phokos har under 15 år arbetat med skulptur, formgivning av möbler och bruksföremål samt inredningar för det offentliga rummet som sedermera utvecklats in på scenografi området. Har bla gjort scenografin till "Tartuffe" på Teater Lasse i Parken.
Madeleine Thor
Magnus Kjellberg har gjort ljusdesign till diverse uppsättningar på olika teatrar alltifrån Årsta Teater till Dramaten. Magnus favoritlampa är 1:an (solen) betraktad från en havsstrand eller högst upp från ett berg eller genom ett lövverk eller strilandes genom hans tankar...
Anders Dahlgren
Jerry Malmberg
Hasse Bergström

copyright © emma