Beställning

En beställning gör Du enklast genom att sända ett e-mail till mig. Vid beställningen, skriv flugans namn, storlek, antal och en förkortning enligt följande:

PT=plasttub, AT=alumininumtub, MT=mässingstub, EK=enkelkrok, DK=dubbelkrok, TK=trekrok

Vänligen uppge även namn, adress och postadress, telefonnummer.

 Jag har ingen minimibeställning, utan Du är välkommen med din beställning och som kund till Sandell´s Flugbindning, oavsett storlek.

LEVERANSTID

Normal leveranstid är 3 veckor. Skulle det ta längre tid än 3 veckor meddelar jag detta innan jag börjar på beställningen.

LEVERANSVILLKOR

  Beställningar överstigande 1000:- är fraktfria inom Sverige, vid förskottsinbetalning till postgiro 168 35 97-7. På övriga beställningar tillkommer porto och postförskottsavgift.

SKADAT GODS

Om paketet är postskadat, anmäler Du detta direkt till posten när Du hämtar ut paketet, det underlättar för alla parter.

ÅLDERSGRÄNS

Du måste vara över 18 år för att få göra en beställning, är du under 18 år vill jag ha en skriftlig beställning med målsmans underskrift.

UTLÄNDSKA KUNDER 

En eventuell införselavgift till respektive land bekostas av kund. Frakt debiteras med Svenska Postens gällande taxa.

ÖPPET KÖP

Om du har fått en vara som inte motsvarar Dina förväntningar, eller om det är fel på den, får Du sända  tillbaka den för byte eller så får Du  pengarna tillbaka. Detta måste ske senast 8 dagar efter mottagandet och det förutsätter att varan ej är skadad eller använd.

ERBJUDANDE

Vid en beställning utav minst 5 st av samma flugmönster, storlek och krok- eller tubsort, lämnas 10% i rabatt på dessa.

coolmail.gif (26615 bytes)

Du kan även nå mig via brev eller telefon:

Mats Sandell, Forsythiagatan 4, 266 31  MUNKA-LJUNGBY

Tel. 0431-432310    e-mail: m.sandell@swipnet.se