Efter att ha fått köksträdgården skövlad två år i rad av mördarsniglarna var vårt tålamod på upphällningen. Det var i det läget som det Elektriska Snigelstaketet föddes.

Efter att ha monterat upp Snigelstaketet var våra problem som bortblåsta. Sniglarna har inte en chans!!

Trots sin effektivitet är Snigelstaketet absolut ofarligt för både barnen och katten. Och till yttermera visso, helt giftfritt och miljövänligt!

 
 
 

Här kan du ser var Elstängslet finns (klicka)

 
OBSERVERA -- Farligt -- OBSERVERA

Innan du ger dig på att försöka göra ett sådant här snigelstaket så måste du vara helt säker på vad du gör.

Att använda elektriska apparater som är nätanslutna ute i trädgården är LIVSFARLIGT om man inte använder dem på rätt sätt. Vid minsta tveksamhet, kontakta en fackman!

 
 
Vilka är fördelarna med att göra så här?
Systemet är idiotsäkert.
Spänningen är så låg att den är ofarlig för både barnen och katten.
Miljöpåverkan är noll.
Skyddet finns dygnet runt och behöver lite tillsyn.
Det finns inga begränsningar i hur stor yta man kan skydda.
Observera dock att de sniglar som är innanför snigelstaketet när man sätter på det, måste tas bort för hand. Annars har de fritt fram att kalasa på grönsakerna


 
Monteringshjälp:
Bor du runt Göteborg, ungefär Stenungsund - Ulricehamn - Kungsbacka, så kan jag leverera hela anläggningen komplett monterad och klar. Sänd mig ett mail så återkommer jag ett pris.

Vill du beställa något eller bara fråga maila mig till pegee [at] swipnet.se .; 
Byggbeskrivning:
Jag har gjort ett litet kompendium med exakta beskrivningar om hur man går tillväga och vilket material som behövs. Du kan beställa det enklast genom att maila mig. pegee [at] swipnet.se, så kommer det med vändande post. Sen är det bara att sätta igång med snigeljakten.