Olles och Ragnas hemsidaSläktforskarna Olle och Ragna Rosenius presenterar
antavlor och register

Olof och Ragnhild Rosenius
Framgången 8
831 61 ÖSTERSUND
tel 063 - 51 37 30
E-post till Olle: olle.rosenius@swipnet.se
E-post till Ragna: ragna.rosenius@swipnet.se


      Vi började släktforska omkring år 1990 i samband med att vi blev pensionärer. Tursamt nog blev vi lika intensivt drabbade båda två. (Vad vi gjorde dessförinnan? Det har vi nästan glömt. Jo, Olle var lantmätare och Ragna arkitekt.)

     Vi använder huvudsakligen släktforskarprogrammet Brother´s Keeper for Windows 5.2G och vi har vid det här laget (mars 2007) tillsammans ungefär 19 500 personer inlagda. Olle har sina rötter i mellersta Norrland (med utlöpare till Norge/Danmark) och i Stockholm, Västmanland, Värmland och sydöstra Småland. Ragna har nästan alla sina förfäder i Östergötland. Med tanke bl a på geografin har vi delat upp vårt material i var sin avdelning.

     Våra antavlor är långt ifrån "färdiga" men är ändå rätt långa. Och nästan oändligt långa skulle de bli om vi också plockade in alla anors syskon med familjer, och alla levnadsbeskrivningar..... Så småningom kommer vi kanske också att publicera delar av det materialet. Ragnas register (utdrag ur kyrkböckerna i Vånga) kommer kanske också att öka i längd och antal efter hand.     Nu vill vi dela med oss av våra forskningsresultat - och vi vill också gärna få tips och synpunkter i retur!    Du kan nu gå vidare till

    Olles sidor
    Ragnas sidor

     Eller vill du gå någon annanstans?

    RÖTTER
    och här en lista till andra trevliga länkar


     Ingångssidan utlagd första gången den 25 januari 1998,
     reviderad senast den 10 mars 2007.

     Du är besökare nr      på denna sida sedan den 6 februari 1998.

[ Upp ] - [ E-post till Ragna ] - [ E-post till Olle ]