Klicka på bilderna om du vill se dom större !

Helgen 7-10 september reste 10 medlemmar på fotoutflykt till Danmark. Torsdag kväll övernattade vi på vandrarhem i Varberg. Fredag 4 timmar blåsig båtfärd till Grenå (ingen blev dock sjösjuk).
Inkvartering skedde i en stugby i Ebeltoft söder om Grenå. Eftermiddagen och kvällen ägnade sig några åt fotografering medan andra vilade sig inför lördagen. 
Lördag upp kl. 7 för vidare färd upp till klinterna norr om Grenå, i tid för förmiddagsljuset från öster. Så småningom kom vi via marknadsbesök i Randers till Rosstaden Mariager. 
Några timmar ägnades åt att vandra runt i gammal bebyggelse. Hemfärden till stugbyn skedde med stopp då och då för fotografering. 
Det vi köpt på marknaden i Randers,  avnjöts på kvällen med en gemensam utsökt måltid av rökt lax och makrill. 
Söndag förmiddag ägnades åt Mols Bjerges (137 m) kuperade landskap.
 
Innan hemfärden besökte vi Fornäs fyr norr om Grenå, med mängder av egendomligt slipat strandgrus. Efter en trivsam båtfärd var vi kl. 23 tillbaka i Färjestaden. 

De flesta hade stövlar och regnkläder nerpackade med anledning av SMHI: s visade orosmoln. Men, men... ett kanonväder hela tiden, frånsett lite blåsigt. Alla nöjda och överens om att detta gör vi nog om!